livios logo

Hoe werkt Ralus Houtskeletbouw?

Ralus Houtskeletbouw is met meerdere vestigingen in Vlaanderen actief in de particuliere markt van renovatie en nieuwbouw op basis van hout en houtskelet.

13148-N

Een uitbreiding met een aanbouw in 2 verdiepingen van in totaal 31,5m².

Foto Ralus Houtskeletbouw

13148-N

Deze moderne woning werd uitgebreid met een aanbouw van ca. 30m² in.

Foto Ralus Houtskeletbouw

13148-N

De bestaande dakconstructie werd verwijderd en vervangen door een volwaardige verdieping.

Foto Ralus Houtskeletbouw

13148-N

Een staaltje vakmanschap!

Foto Ralus Houtskeletbouw

Hoe werkt Ralus?

Het Ralus-team bestaat uit door houtskeletbouw gepassioneerde medewerkers die ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Samen met jou willen wij jouw plannen realiseren en je kiest hierbij zelf hoe ver deze samenwerking gaat.

In onze werkwijze willen wij een flexibele bouwpartner zijn, aan wie je de ruwbouwwerken, de gedeeltelijke of ook de totale afwerking van je nieuwbouw- of renovatieproject kan toevertrouwen. Tijdens de verschillende (ver)bouwfases heb je bij Ralus steeds één aanspreekpunt die jouw volledige dossier kent.

Advies en offerte op maat

Indien je (ver)bouwplannen concreet zijn, komt onze adviseur graag bij jou langs om je verwachtingen en het budget te bespreken. Dankzij de uitgebreide checklist verliezen we niets uit het oog. Heb je geen plannen van een architect, dan zal de Ralus-adviseur enkele opmetingen doen en foto's nemen om je vervolgens een offerte te bezorgen.

Deze offerte overlopen we samen en wordt indien nodig aangepast aan je wensen en volgens jouw budget. Bovendien brengen wij je op de hoogte van de verschillende premies waar je recht op hebt.

Planning van de werken

In deze fase komt de Ralus-projectbegeleider bij jou langs. Samen bespreken we het verloop van de werken aan de hand van een duidelijke planning: je weet precies wat er zal gebeuren, wanneer de werken worden uitgevoerd en wie er op welke dag bij jou langskomt. Deze details en afspraken vind je ook terug in de aannemingsovereenkomst.

Maatwerk en montage op de werf

Voor we aan de productie van het maatwerk beginnen, bespreken we opnieuw de details van jouw bestelling: je bent altijd zeker van een correcte en nauwkeurige opvolging van de plannen.

De fabricatie van de bouwelementen vindt plaats in onze ateliers. Zo kunnen onze ervaren medewerkers steeds in ideale omstandigheden werken, zonder enige last te ondervinden van weersomstandigheden.

Van zodra de bouwelementen op de werf aangeleverd worden, starten we onmiddellijk met de montage. Jouw woning is bijgevolg snel gebruiksklaar zodat jij en je gezin er dadelijk van kunnen genieten. 

Nadienst

Heb je na de oplevering nog vragen of opmerkingen? Je kan steeds een beroep doen op onze nadienst. Jouw Ralus-adviseur staat je graag te woord, want bij Ralus zijn we overtuigd dat beter bouwen alleen kan in een sfeer van wederzijds respect.

Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe we je droom kunnen waarmaken.

13 dingen die je moet weten over bouwpartners


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10709-13148/ralus-houtskeletbouw/partnerberichten/hoe-werkt-ralus-houtskeletbouw/