livios logo

Een mobiele kangoeroewoning

Wil je een mobiele kangoeroe- of zorgwoning kopen of huren?

13542-N

In een tijdsspanne van slechts enkele uren wordt een kangoeroewoning geplaatst.

Foto Ralus Houtskeletbouw

13542-N

Er bestaat eveneens een huurformule.

Foto Ralus Houtskeletbouw

13542-N

Zelfstandig wonen met behoud van privacy.

Foto Ralus Houtskeletbouw

13542-N

Leverbaar met een beperkte termijn.

Foto Ralus Houtskeletbouw

Heb je beslist om een kangoeroe- of zorgwoning te kopen of te huren? Of wens je een bestaande woning om te vormen tot een kangoeroewoning?

Je bent niet alleen! Steeds vaker kiezen jonge gezinnen voor zorgwonen: ze delen hierbij een woning met één of twee bejaarde personen of zorgbehoevenden, die vaak – maar niet altijd – familie zijn. Dit wordt gedaan door in of aan de woning een 'ondergeschikte wooneenheid' te creëren, zoals een studio.

Ralus Houtskeletbouw prefabriceert de kangoeroewoningen of zorgwoningen in het eigen atelier, waarna deze in één geheel getransporteerd worden naar de definitieve plaats van bestemming. Aangezien deze modules het bijkomend voordeel hebben dat ze in de toekomst opnieuw kunnen verplaatst worden, spreken we over modulaire mobiele woningen. Je kiest daarbij of je de zorgwoning wenst aan te kopen of te huren voor een beperkte periode. 

Met een modulaire en mobiele kangoeroewoning geniet je van alle bijhorende voordelen:

  • een zeer beperkte periode tussen het moment van de beslissing en de levering
  • amper tot geen werken in en rond jouw woning
  • behoud van privacy voor alle partijen
  • de keuze tussen aankoop of huur

Advies op maat

Onze adviseur staat je graag te woord tijdens een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken. We bieden jou een aantal standaardoplossingen aan, maar ook oplossingen op maat zijn mogelijk. Bovendien bieden we ook een huurformule aan indien dit beter bij jouw situatie past. Hierdoor kan je in een mum van tijd beschikken over de kangoeroewoning of zorgwoning met de afmetingen en afwerkingsgraad die je wenst. 

De Ralus-adviseur geeft jou ook informatie over de regelgeving over zorgwonen. De voorschriften kunnen variëren per regio, daarom gaan we steeds op voorhand bekijken wat er voor jou precies van toepassing is.

Download alvast onze brochure via de website of contacteer ons via info@stido.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10709-13542/ralus-houtskeletbouw/partnerberichten/een-mobiele-kangoeroewoning/