livios logo

De ATLANTIC Warmtepompboiler EXPLORER: ‘Beste Koop’ volgens Test-Aankoop, nu met 150 euro korting!

De ATLANTIC EXPLORER is de meest verkochte warmtepompboiler in België. Terecht, vindt ook Test-Aankoop, die de ATLANTIC EXPLORER dankzij zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding tot ‘Beste Koop’ uitriep. Vervang je je klassieke elektrische boiler door een ATLANTIC EXPLORER, dan bespaar tot ca. € 500 euro per jaar op je energiefactuur. En alsof dat nog niet genoeg is, betaalt ATLANTIC je ook nog eens € 150 euro extra op je aankoopfactuur terug als je je ATLANTIC EXPLORER tussen 15/09 en 31/12/17 aankoopt.      

Bespaar tot ca. € 500 euro/jaar op je energiefactuur

Warmtepompboilers zijn een van de meest voordelige systemen voor de aanmaak van warm water (voor keuken, bad en douche …) die er op de markt te vinden zijn.

Ten opzichte van een klassieke elektrische boiler verbruikt een warmtepompboiler namelijk drie tot vier keer minder energie, waardoor je tot ca. € 500 per jaar op je energiefactuur bespaart, en de meerprijs op amper 2 jaar terugverdient. En dat is dan nog zonder rekening te houden met de premies die door het Brusselse (€ 1.400) en Waalse Gewest (€ 400) voor warmtepompboilers worden uitgereikt.*

ATLANTIC EXPLORER: ‘Beste Koop’ volgens Test-Aankoop

Binnen de categorie warmtepompboilers is de ATLANTIC EXPLORER Versie 3 door Test-Aankoop*** uitgeroepen tot ‘Beste koop’. ‘De ATLANTIC EXPLORER kan immers tot bijna 400 liter warm water (van 40 °C) aanmaken, is zeer efficiënt en mag bogen op een uitgebreide uitrusting. De ATLANTIC Explorer is Beste Koop dankzij zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, zo klinkt het.

De EXPLORER heeft ook nog andere troeven:

  • de gepatenteerde ATLANTIC-technologieën zoals ACI HYBRID en STEATITE TECHNOLOGY. Deze zorgen ervoor dat de kuip en het verwarmingselement van de EXPLORER extra goed beschermd zijn tegen corrosie
  • de geïntegreerde intelligente Smart Control-functie. Deze zorgt ervoor dat de EXPLORER je gewoontes leert kennen en onthoudt, om zo je energieverbruik maximaal in de hand te houden
  • de Cozytouch-technologie (extra optie) waarmee je de EXPLORER met een smartphone of tablet vanop afstand kan besturen en je energieverbruik  ‘in real time’ kan monitoren.

Geniet nu van € 150 euro extra korting

Wie tussen 15/09 en 31/12/17 de ATLANTIC EXPLORER Versie 3 aankoopt, haalt niet alleen de ‘Beste Koop’ in warmtepompboilers in huis en bespaart niet alleen tot ca. € 500 per jaar op zijn energiefactuur. Daarbovenop krijgt hij van ATLANTIC ook nog eens € 150 op zijn aankoopfactuur terugbetaald.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je actiecheque downloaden via https://www.atlantic-promo.be/nl het formulier invullen en samen met je aankoopfactuur van je installateur terugmailen naar Atlantic Belgium. De installateur dient de warmtepompboiler aangekocht te hebben tussen 15/09 en 31/12/17 bij een groothandel in België. Vervolgens stort ATLANTIC BELGIUM € 150 op je bankrekening terug. Voor een ATLANTIC-installateur in je buurt, klik hier.

Meer info:
ATLANTIC EXPLORER Versie 3
Actiecheque € 150 korting
ATLANTIC-installateurs

*  zie afbeelding
** Test Aankoop 613, november 2016

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10714-10682/atlantic-belgium/partnerberichten/de-atlantic-warmtepompboiler-explorer-beste-koop-volgens-test-aankoop-nu-met-150-euro-korting/