livios logo

Gespot op Batibouw: de ‘Beste Koop’ in warmtepompboilers volgens Test Aankoop!

Warmtepompboilers zijn een van de meest voordelige systemen voor de aanmaak van warm water (voor keuken, bad en douche …) die er op de markt te vinden zijn. Binnen die meest voordelige systemen is de Explorer V3 van Atlantic, marktleider in warmtepompboilers, omwille van zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding, uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door  Test-Aankoop in november 2017. Het mag dan ook niet verwonderen dat de Explorer V3 van Atlantic de meest verkochte warmtepompboiler in België is. Om dat te vieren, beloont Atlantic iedereen - die nog voor 30 juni 2018 een Atlantic-warmtepompboiler aankoopt - met een cashback van € 150.

11256-N

Explorer V3

Foto ATLANTIC BELGIUM

11256-N

DISCOVERY-CHEQUE

Foto ATLANTIC BELGIUM

11256-N

Explorer V3 (200L-270L) - 'Beste Koop' volgens Test-Aankoop (november 2017)

Foto ATLANTIC BELGIUM

Bespaar tot € 500 / jaar met een warmtepompboiler

Ten opzichte van een klassieke elektrische boiler verbruikt een warmtepompboiler drie tot vier keer minder energie, waardoor je tot ca. € 500 per jaar op je energiefactuur bespaart, en de meerprijs op amper 2 jaar terugverdient.

En dat is dan nog zonder rekening te houden met de premies die door het Brusselse (€ 1.400) en Waalse Gewest (€ 400) voor warmtepompboilers worden uitgereikt.

‘Beste Koop’ Test-Aankoop

De Explorer V3 verkreeg de titel van ‘Beste Koop’. Dit zijn de troeven van de Atlantic Explorer V3:

  • kan tot bijna 400 liter warm water (van 40 °C) aanmaken
  • zeer efficiënt en energiezuinig werk 
  • een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • de gepatenteerde Atlantic-technologieën zoals ACI HYBRIDE en STEATITE TECHNOLOGY. Deze zorgen ervoor dat de kuip en het verwarmingselement van de Atlantic Explorer V3 extra goed beschermd zijn tegen corrosie
  • de geïntegreerde intelligente Smart Control-functie. Deze zorgt ervoor dat de Atlantic Explorer V3 je gewoontes leert kennen en onthoudt, om zo je energieverbruik maximaal in de hand te houden
  • de Cozytouch-technologie (extra optie) waarmee je de Atlantic Explorer V3 met een smartphone of tablet vanop afstand kan besturen en je energieverbruik  ‘in real time’ kan monitoren.

Geniet van € 150 cashback met de DISCOVERY-CHEQUE

Wie tussen 15/02/18 en 30/06/18 de Atlantic Explorer V3 aankoopt, haalt niet alleen de ‘Beste Koop’ in warmtepompboilers in huis en bespaart niet alleen tot ca. € 500 per jaar op zijn energiefactuur, hij krijgt via de DISCOVERY-CHEQUE van Atlantic ook nog eens € 150 op zijn aankoopfactuur terugbetaald.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onze website bezoeken www.atlantic-explorer.be/actie, het formulier invullen en de aankoopfactuur van je installateur toevoegen.

Meer info?

Wenst u meer informatie over de warmtepompboiler Explorer V3 van Atlantic? klik hier.

Voor meer informatie over de cashback-actie: www.atlantic-explorer.be/actie.

Op zoek naar een Atlantic installateur? Klik hier.

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10714-11256/atlantic-belgium/partnerberichten/gespot-op-batibouw-de-beste-koop-in-warmtepompboilers-volgens-test-aankoop/