livios logo

Kies een duurzaam energiesysteem op maat van jouw budget met deze tool

Je woning duurzaam verwarmen, dat doe je met een hernieuwbaar energiesysteem. Maar welk systeem sluit het beste aan bij jouw verwarmingsvraag én past dan ook nog eens binnen je budget? Met de handige offertetool van Atlantic krijg je het antwoord op deze vragen in zes eenvoudige stappen.

14915-NL

Eerst moet de tool een beter beeld krijgen van het type woning waar het over gaat.

Foto ATLANTIC BELGIUM

14915-NL

De beste oplossing hangt ook af van de isolatie in je woning en het type glas dat je gebruikt.

Foto ATLANTIC BELGIUM

14915-NL

Naast de verwarming van de woning vraagt de tool ook meer informatie over je warmwatergebruik.

Foto ATLANTIC BELGIUM

14915-NL

De offertool stelt drie systemen voor die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Foto ATLANTIC BELGIUM

14915-NL

Kom je in aanmerking voor de cashback-cheque van Atlantic? Dan staat die info al meteen vermeld.

Foto ATLANTIC BELGIUM

Gebouw

Om een oplossing te vinden die volledig is aangepast aan jouw behoeften moet de tool eerst een beter beeld krijgen van het type woning waar het over gaat. Het spreekt voor zich dat de warmtevraag in een appartement verschilt van die in een rijwoning of een open bebouwing. Daarnaast speelt ook de onderkeldering een rol.

Oppervlak

In de tweede stap vraagt de handige offertetool naar meer details over je woning zoals het type dak en het aantal verdiepingen. Per verdieping geef je dan de juiste oppervlakte in met behulp van een handige slider. De schets erlangs maakt het gemakkelijk om je woning en de verhouding tussen de verschillende verdiepingen visueel voor te stellen.

Isolatie

Om te bepalen welk energiesysteem je het beste rendement oplevert, geef je de tool vervolgens meer informatie over de isolatie in je woning en het type glas dat je gebruikt. Wil je hernieuwbare energie integreren in een nieuwbouw? Dan geef je ook nog even mee of je ventilatiesysteem al dan niet is uitgerust met een warmtewisselaar.

Ketel

Verder speelt het systeem dat je gebruikt voor warmteafgifte een belangrijke rol. Werk je met radiatoren, convectoren of vloerverwarming? Of combineer je misschien verschillende systemen? Je kan het eenvoudig aangeven door op de juiste icoontjes te klikken. Daarnaast geef je ook nog even de leeftijd van de woning aan zodat de tool het juiste btw-percentage kan bepalen.

Warm water

Naast de verwarming van de woning vraagt de tool ook meer informatie over je warmwatergebruik. Hoeveel bewoners zijn er bijvoorbeeld en hoeveel toestellen gebruiken warm water? Met enkele lavabo’s, een bad en twee douches in huis zal je al snel meer warm water verbruiken dan met één enkele lavabo en een douche.

Resultaat

Eens je alle informatie correct hebt ingevuld, geeft de offertool je een schatting van je verwarmingsvraag en stelt hij drie systemen voor die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Je ziet in één oogopslag welk vermogen ze hebben en kan ook meteen de richtprijzen vergelijken. Kom je in aanmerking voor een premie of de cashback-cheque van Atlantic? Dan staat die info al meteen vermeld zodat je ook de besparingen meteen kan meenemen in je prijsberekening.

Gedetailleerd rapport

Ben je benieuwd welk hernieuwbaar energiesysteem het beste bij jouw situatie aansluit en past binnen het budget dat je voor ogen hebt? Aarzel dan niet om de offertetool van Atlantic eens te proberen. Je krijgt meteen enkele concrete voorstellen en kan zelfs een gedetailleerd rapport downloaden om de informatie op een later tijdstip gemakkelijk opnieuw door te nemen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10714-14915/atlantic-belgium/partnerberichten/kies-een-duurzaam-energiesysteem-op-maat-van-jouw-budget-met-deze-tool/