livios logo

SOS energiefactuur? Met een warmtepompboiler natuurlijk!

Nog al te vaak wordt een defecte of verkalkte – en daardoor energieverslindende – boiler vervangen door een nieuw exemplaar op aardgas, stookolie of elektriciteit. Daarom stellen wij je een betere keuze voor om je energiefactuur een pak te verminderen. Met een warmtepompboiler bespaar je tot € 1.235/jaar op je energiefactuur. Benieuwd hoe dit kan? Ontdek het op: www.SOSenergiefactuur.be 

16441-NL

Met een warmtepompboiler verlaag je je energiefactuur voor de verwarming van je sanitair water.

Foto ATLANTIC BELGIUM

16441-NL

Je sanitair water opwarmen met een oude (elektrische boiler) vreet energie en geld

Foto ATLANTIC BELGIUM

16441-NL

Met een warmtepompboiler kan je tot € 1.235/jaar besparen op je energiefactuur

Foto ATLANTIC BELGIUM

16441-NL

Bereken je besparing met een warmtepompboiler op www.SOSenergiefactuur.be

Foto ATLANTIC BELGIUM

16441-NL

Alles weten over warmtepompboilers ? Vraag je gratis e-book aan!

Foto ATLANTIC BELGIUM

Helaas ondervinden we het allemaal dat de energieprijzen ontzettend stijgen. Iedereen wenst zijn energiefactuur te verlagen, maar de vraag is HOE? Door te besparen op een grote slokop: de verwarming van het sanitair water (douche, bad of keuken).

Vervang je oude elektrische boiler door een warmtepompboiler  

Je sanitair water opwarmen met een oude elektrische boiler, stop hiermee!

We brengen het even in beeld met cijfers: een gezin van 4 personen dat gemiddeld 50 liter sanitair water per dag verwarmt met een elektrische boiler, verbruikt gemiddeld 3.577 kWh/jaar aan warmwaterverwarming.  De huidige elektriciteitstarieven zijn: 0,46 euro/kWh. Het bedrag van je energiefactuur = 1.645 euro.

Met een warmtepompboiler kan je hier flink wat op besparen.

Een warmtepompboiler verwarmt je sanitair warm water door tot ¾ van de energie die hiervoor nodig is te onttrekken aan de lucht. Doordat hij zo weinig stroom nodig heeft is een warmtepompboiler een goede oplossing voor iedereen. Heb je zonnepanelen? Dan kan je de stroom die een warmtepompboiler nodig heeft perfect met je zonnepanelen opwekken. Kies in dit geval best voor een Smart Grid Ready warmtepompboiler die werkt als thermische batterij. Maar ook als je geen zonnepanelen hebt, bespaar je met een warmtepompboiler heel wat op je energiefactuur.

Een warmtepompboiler van 200 liter verbruikt slechts 894,25 kWh/jaar. Dat komt overeen met een jaarlijkse energiekost van slechts 410 euro. Wanneer ons gezin van 4 personen zijn oude elektrische boiler zou vervangen door een warmtepompboiler, zullen ze 1.235 euro per jaar minder moeten betalen op de jaarlijkse energiefactuur.

Ook een slimme keuze voor wie nu met gas of mazout verwarmt

Verwarm je je sanitair warmwater elektrisch dan is je besparing het grootst. Maar ook als je nu je sanitair warmwater met gas of mazout verwarmt dan maak je een slimme en toekomstbestendige keuze. Vervang deze dan door een warmtepompboiler.

Met een warmtepompboiler bespaar je immers niet alleen op je energiefactuur, je verbruikt tot de helft minder CO2. Met zonnepanelen maak je optimaal gebruik van je zelfopgewekte energie én je wordt voor je keuze beloond met energiepremies

Bereken jouw besparing en vraag het gratis e-book aan

Hoeveel geld en CO2 kan je besparen door je huidige boiler te vervangen met een warmtepompboiler ? Op welke premies heb je recht?  Ontdek dit hier.

Nog meer info over warmtepompboilers? Vraag jouw gratis exemplaar van ‘Het complete warmtepompboiler-e-book’ hier aan.  

Meer info, richtprijzen of vrijblijvende offerte?

Surf naar www.SOSEnergiefactuur.be


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10714-16441/atlantic-belgium/partnerberichten/sos-energiefactuur-met-een-warmtepompboiler-natuurlijk/