livios logo

Nooit meer vocht in de kelder? Dit is het geheim!

Water in de kelder? Dan duurt het soms lang voordat je de oorzaak vindt. Om nog maar te zwijgen van de oplossing... Gelukkig is er een manier om je kelder levenslang droog te houden. Wat jij nodig hebt? Prefabbeton!

10824-N

Foto O beton

10824-N

Goed nieuws! Bij O Beton heb je al een prachtkelder vanaf ongeveer 5.000 euro, exclusief plaatsing.

Foto O beton

De kelder is een van de meest gevoelige plaatsen voor vochtproblemen. Bovendien is de oorzaak vaak niet eenvoudig te achterhalen. Dat komt omdat in veel klassiek gemetselde kelders verschillende vochtproblemen samenkomen:

  • Opstijgend grondvocht
  • Insijpelend regenwater (bijvoorbeeld door een gebrekkige waterkering)
  • Condensvocht

Vind dan maar eens een blijvende oplossing!

Kies voor een kelder in prefabbeton
Wil je zeker zijn van een droge kelder? Jaren aan een stuk? Dan is er maar één échte oplossing: een kelder in prefabbeton. Zeker als je kiest voor een kelder van O Beton: deze wordt ondersteboven gegoten in één stuk in mallen met vaste afmetingen.

Dat biedt drie belangrijke voordelen:

  1. Een gegarandeerd waterdichte constructie
  2. Kaarsrechte wanden
  3. En een scherpe prijs

Wat kost een kelder in prefabbeton?
Goed nieuws! Bij O Beton heb je al een prachtkelder vanaf ongeveer 5.000 euro, exclusief plaatsing. En dat voor een oppervlakte van 9,2 m².

Met andere woorden: met een prefabkelder van O Beton ben je een pak goedkoper uit dan wanneer je boven de grond extra ruimte bouwt.

Maak de juiste keuze: kies prefab voor jouw nieuwbouw!

Vraag een persoonlijke offerte aan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-10824/o-beton/partnerberichten/nooit-meer-vocht-in-de-kelder-dit-is-het-geheim/