livios logo

Waterdichte kelder zonder je blauw te betalen? Twee tips!

Met een kelder creëer je snel en goedkoop ruimte in je nieuwbouw. Wil je een waterdichte én goedkope oplossing? Dan biedt prefabbeton het antwoord. Als je bovendien goed nadenkt over de afmetingen, scoor je ook financieel!

11322-N

Kelders van O Beton zijn dus niet alleen waterdicht, ze bieden ook maximaal gebruikscomfort.

Foto O beton

11322-N

Benieuwd naar de ideale maten voor jouw kelder? O Beton denkt graag met je mee!

Foto O beton

11322-N

Dankzij de rechte wanden kan je kasten en rekken perfect vlak tegen de muur zetten.

Foto O beton

1. Ga voor prefabbeton
Wil je zeker zijn van een droge kelder, jaren aan een stuk? Dan is er maar één échte oplossing: een kelder in prefabbeton. Zeker als je kiest voor een kelder van O Beton: deze wordt ondersteboven gegoten in één stuk in mallen met vaste afmetingen.

Dat biedt drie belangrijke voordelen:

  1. Een gegarandeerd waterdichte constructie
  2. Kaarsrechte wanden
  3. En een scherpe prijs

Kelders van O Beton zijn dus niet alleen waterdicht, ze bieden ook maximaal gebruikscomfort. Dankzij de rechte wanden kan je kasten en rekken perfect vlak tegen de muur zetten. Zo benut je elke vierkante centimeter!

2. Kies de ideale maten
O Beton levert kelders in uiteenlopende maten. Wie wil, kan afwijken van de standaardhoogte van 2,10 m. Handig als je je technische installatie een plek geeft in de kelder. Maar vergeet niet dat de afmetingen ook een belangrijke impact hebben op de prijs.

Jan Lauwers van O Beton geeft een voorbeeld. “Bij ons is 4 x 2,30 m de meest genomen maat. Dan betaal je slechts 4.200 euro, exclusief btw en plaatsing. Maar als je een kelder wil van 4 x 3 m betaal je ineens een pak meer. Voor grotere kelders zijn zware kranen nodig voor de plaatsing, wat een belangrijke invloed heeft op de totaalprijs”

Benieuwd naar de ideale maten voor jouw kelder? O Beton denkt graag met je mee!

Vraag een prijsofferte aan
Wil je meer info over de mogelijkheden van prefabkelders in beton? Of snel een prijsofferte op maat? Contacteer een specialist van O Beton. Of stel je vraag via dit contactformulier.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-11322/o-beton/partnerberichten/waterdichte-kelder-zonder-je-blauw-te-betalen-twee-tips/