livios logo

Mis je een frisse kelder tijdens deze warme dagen? Fabrikant heeft geniale oplossing

Op warme dagen is een frisse kelder geen overbodige luxe. Maar wat als je geen kelder hebt in je bestaande woning? O Beton, fabrikant van prefab betonkelders, pakt nu uit met een schitterende oplossing: de tuinkelder!

11701-N

Plaatsing van een betonkelder in de achtertuin, als extra ruimte onder een poolhouse.

Foto O beton

11701-N

De kelders van O Beton kunnen zonder problemen over de bestaande woning getild worden.

Foto O beton

11701-N

Met een prefab betonkelder creëer je in elke tuin snel extra ruimte.

Foto O beton

Een gouden regel voor iedereen die bouwt: integreer al tijdens de ruwbouwfase een prefabkelder van O Beton in je woning. Dat kost je geen extra moeite, je kelder blijft gegarandeerd droog en dankzij de kaarsrechte wanden benut je het volledige oppervlak maximaal.

Verfrissing tijdens hittegolven
Kelders bieden natuurlijk nog een extra voordeel: ze zorgen voor heerlijke verfrissing tijdens opeenvolgende warme dagen en hittegolven. Zeker de betonkelders van O Beton garanderen dankzij hun grote massa langdurige koeling.

Kelder onder tuinhuisje
Maar wat in bestaande woningen? Ook daar heeft O Beton wat op gevonden! Plaats een kant-en-klare kelder in je tuin, onder een tuinhuisje.

De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Richt een koele man cave in;
  • Begin met de aanleg van je eigen wijnkelder;
  • Of creëer extra opbergruimte voor je tuinspullen.

Bekijk foto’s hiernaast. Op vraag van de klant werd een betonkelder van 7x3 m met een kraan over een muur, een stuk van de tuin en een deel van de woning in de achtertuin geplaatst. De frisse ruimte onder het poolhouse is nu ingericht als wijnkelder.

Vraag advies
Wil je meer info over de mogelijkheden van een kelder in jouw tuin? Of snel een prijsofferte op maat? Contacteer een specialist van O Beton. Of stel je vraag via dit contactformulier.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-11701/o-beton/partnerberichten/mis-je-een-frisse-kelder-tijdens-deze-warme-dagen-fabrikant-heeft-geniale-oplossing/