livios logo

Hak de knoop door: je woning volledig onderkelderen of prefabkelder?

De eerste vraag die je jezelf stelt als je gaat bouwen is of je al dan niet een kelder voorziet. Je woning volledig onderkelderen neemt extra tijd in beslag en is een grote hap uit je bouwbudget. Met een prefabkelder van O Beton heb je toch extra bergruimte én bespaar je heel wat kosten. Dubbele win!

Je woning onderkelderen, kost heel wat geld. Voor een gegoten kelder tel je toch al snel meer dan 20.000 euro neer. Zonder rekening te houden met de grondsondering, wapeningsstudie of grondwerken. Je bouwgrond bepaalt bovendien of een grote kelder wel een goed idee is. Is er grondwater of niet? Moet de kelder gedraineerd worden? Er komt dus heel wat bij kijken.

12642-NL

Met een prefabkelder van O Beton bespaar je niet enkel tijd, maar ook heel wat op je budget.

Foto O beton

12642-NL

O Beton biedt verschillende maten aan: van 3 op 2,3 meter tot 7 bij 3 meter.

Foto O beton

Op maat van je budget

Een prefabkelder is een kant-en-klare constructie die in één geheel wordt gemaakt en geplaatst. Je bespaart niet enkel tijd, maar ook heel wat op je budget. Met een prefabkelder van O Beton creëer je snel extra bergruimte zonder je woning volledig te onderkelderen. O Beton biedt verschillende maten aan: van 3 op 2,3 meter tot 7 bij 3 meter, voor een gemiddelde prijs van 585 euro/m², exclusief transport en plaatsing. Je kiest binnen het ruime gamma zelf de grootte op maat van je budget!

Waterdichte oplossing

In een klassiek gemetselde kelder heb je vaak last van vochtproblemen. Goed nieuws! Met een prefabkelder is dit verleden tijd. Bij O Beton kies je voor een 100% waterdichte oplossing. Hoe je de ruimte invult, bepaal je helemaal zelf! Je kan er al je technieken plaatsen zoals je cv-ketel, boiler en ventilatie-unit. Maar het kan ook dienen als bergruimte, wijnkelder of koelruimte waar je groenten en fruit fris kan bewaren.

Wil je een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je offerte aan.

Meer weten? Surf naar www.obeton.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-12642/o-beton/partnerberichten/hak-de-knoop-door-je-woning-volledig-onderkelderen-of-prefabkelder/