livios logo

Snel een kelder? Kies voor prefab

Droom je van een woning met kelder, maar kunnen de bouwwerken niet snel genoeg gaan voor jou? Of vind je een kelder een te grote investering? Met een prefabkelder van O Beton creëer je in geen tijd extra bergruimte onder je nieuwbouwwoning. Op maat van jouw budget!

12671-NL

De prefabkelder van O Beton wordt in één geheel gemaakt en in enkele uren geplaatst.

Foto O beton

12671-NL

In een prefabkelder kan je makkelijk alle technieken van je woning plaatsen.

Foto O beton

12671-NL

Met een glazen wand in het plafond laat je eenvoudig natuurlijk daglicht binnenvallen in je kelder.

Foto O beton

Wil je je woning volledig onderkelderen? Dat kost niet alleen heel wat tijd en geld, je moet ook opletten voor vochtproblemen als je bouwt in een gebied met een hoog grondwaterpeil. Met een kelder uit prefabbeton zit je altijd safe en geniet je van vier grote voordelen:

1. Sneller

Een klassieke kelder bouwen neemt ongeveer drie weken tijd in beslag. Reken enkele dagen voor het uitgraven van de kelder en enkele weken voor het gieten en drogen van de betonnen kuip. Wil je dat je nieuwbouwwoning er snel staat? Kies dan voor een prefabkelder van O Beton. Deze kant-en-klare constructie wordt in één geheel gemaakt en in enkele uren geplaatst.

2. Goedkoper

Met een prefabkelder spaar je niet enkel tijd uit, maar ook budget. Wil je je woning volledig onderkelderen? Dan tel je al snel meer dan 20.000 euro neer. Met een prefabkelder kom je goedkoper uit. Tel gemiddeld zo’n 585 euro/m², exclusief transport en plaatsing. O Beton biedt verschillende maten aan: van 3 bij 2,3 meter tot 7 bij 3 meter. Zo kies je de gewenste grootte op basis van je budget.

3. Waterdicht

Een klassieke kelder zorgt vaak voor vochtproblemen. De kelders van O Beton worden in één stuk gegoten in mallen met vaste afmetingen. Zo heb je gegarandeerd een waterdichte constructie. Bovendien kunnen prefabkelders meestal geplaatst worden zonder voorafgaande grondwaterverlaging.

4. Extra ruimte

Wil je geen kostbare woonruimte inboeten om je cv-ketel, zonneboiler of ventilatie-unit te plaatsen? Met een prefabkelder geef je deze technieken makkelijk een plaats ondergronds. Wist je dat je bij O Beton kan afwijken van de standaardhoogte van 2,1 meter? Handig voor je technische installatie. Maar deze kelder kan ook dienen als wijnkelder, koelruimte of speelkelder voor je kinderen. Met een glazen wand in het plafond laat je eenvoudig natuurlijk daglicht binnenvallen in je prefabkelder.

Wil je jouw wensen bespreken of een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op met O Beton via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je offerte aan. Meer weten? Surf naar www.obeton.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-12671/o-beton/partnerberichten/snel-een-kelder-kies-voor-prefab/