livios logo

Bouwen? Ontdek deze duurzame oplossingen voor je nieuwbouwwoning

Regenwaterrecuperatie is verplicht bij nieuwbouwwoningen en grondige renovatieprojecten. De Flexotank van O Beton is de ideale methode om regenwater op te vangen in een betonnen put. Daarnaast is O Beton ook leverancier van prefabkelders. Twee duurzame oplossingen voor wie bouwt!

12881-NL

O Beton biedt twee duurzame oplossingen aan: prefabkelders en betonnen regenwaterputten.

Foto O beton

12881-NL

Regenwater recupereren heeft tal van voordelen. De Flexotank is in een mum van tijd geïnstalleerd.

Foto O beton

12881-NL

Een prefabkelder is van nature een koele ruimte en doet perfect dienst als koele berging.

Foto O beton

1. Regenwaterputten

Regenwater recupereren heeft tal van voordelen: het is gratis en je kan het onder meer gebruiken om je tuin te besproeien, voor het wassen van je auto, voor je toilet of wasmachine. Daarom biedt O Beton de Flexotank aan. Deze betonnen regenwaterput is in een mum van tijd geïnstalleerd.

Daarnaast vind je bij O Beton een uitgebreid gamma aan opbouwschachten, ophogingen en filtersystemen. Je koopt niet zomaar een regenput, maar een compleet regenwatersysteem op maat van jouw woning! Je hebt al een regenwaterput van 10.000 liter voor 800 euro, exclusief btw, accessoires, transport en plaatsing.

Wil je weten welk regenwatersysteem geschikt is voor jouw woning? Kijk hier voor de mogelijkheden.

2. Prefabkelders

O Beton biedt naast regenwaterputten ook prefabkelders aan: een kant-en-klare waterdichte constructie die in één geheel geplaatst wordt. Die plaatsing neemt maar enkele uren in beslag, wat je bouwtijd aanzienlijk verkort! De prefabkelders van O Beton zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van 2 op 2,3 meter tot 3 op 7 meter.

Een prefabkelder is van nature een koele ruimte die weinig energie vraagt. Het is een duurzaam alternatief voor een koele berging bovengronds waarvoor je wel heel wat energie nodig hebt om de ruimte te koelen. Je prefabkelder kan dus perfect dienst doen als koele opslagplaats of wijnkelder.

Je kan deze ruimte ook inrichten als speelkelder of er alle technieken van je woning plaatsen zoals een cv-ketel, zonneboiler of ventilatie-unit. De invulling bepaal je helemaal zelf! Voor de toegang naar je prefabkelder offer je bovengronds minder dan 2 m² op, terwijl je ondergronds heel wat extra ruimte in de plaats krijgt!

Tip: vraag je gratis prijsofferte aan

Wil je een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op met O Beton via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je offerte aan. Meer weten? Surf naar www.obeton.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-12881/o-beton/partnerberichten/bouwen-ontdek-deze-duurzame-oplossingen-voor-je-nieuwbouwwoning/