livios logo

Zo plaats je de perfecte regenwaterput

Ga je bouwen of ingrijpend renoveren? Dan ben je verplicht om een regenwaterput te installeren. Met de Flexotank van O Beton vang je probleemloos regenwater op in een betonnen put. Zo kan je op ieder moment regenwater hergebruiken. De installatie verloopt snel en eenvoudig!

13145-N

O Beton biedt met de Flexotank een compleet systeem voor de opvang van regenwater aan.

Foto O beton

13145-N

Dankzij de draaibare ophoging en deksel past de put makkelijk in elke soort verharding.

Foto O beton

13145-N

De ideale inhoud? Reken minstens 5.000 liter per 100 m² dak.

Foto O beton

Wist je dat je gemiddeld zo’n 110 liter water per dag gebruikt? Meer dan de helft van je verbruik kan je door regenwater vervangen: om je planten water te geven, je gazon te besproeien, je auto te wassen, je wc door te spoelen, of voor je wasmachine. Regenwaterrecuperatie is niet alleen milieuvriendelijker, je bespaart ook heel wat op je waterfactuur!

Compleet regenwatersysteem

O Beton biedt met de Flexotank een compleet systeem voor de opvang van regenwater aan. Een in het mangat ingebouwde filter haalt het grof vuil uit het water. Dat stroomt vervolgens via een rustige toevoer in de betonnen put. Dankzij de rustige toevoer wordt er zuurstof toegevoegd en is er weinig turbulentie in het water. Zo kunnen de fijne vuildeeltjes bezinken. De pomp met drijvende aanzuigleiding leidt het regenwater uit de put naar verschillende aftappunten in je woning. Bij O Beton kan je zowel terecht voor filters en putten. Wil je weten welk regenwatersysteem geschikt is voor je woning? Ontdek hier de mogelijkheden.

Op maat

O Beton biedt al een regenwaterput aan vanaf 800 euro. Hiervoor krijg je een betonnen put van 10.000 liter exclusief accessoires, btw en plaatsing. De Flexotank is verkrijgbaar met een inhoud tot 20.000 liter. Bij O Beton vind je voor elke woning het juiste formaat. De ideale inhoud? Reken minstens 5.000 liter per 100 m² dak.

Eenvoudige en snelle installatie  

De grote troef van de Flexotank? Je kan de regenput overal installeren. Dankzij de draaibare ophoging en deksel past de put makkelijk in elke soort verharding. Of je de put nu onder je oprit of een grasperk wil plaatsen. De put is in hoogte verstelbaar door een telescopische ophoging die 360° kan draaien. Zo sluit je de regenput makkelijk op het rioleringsstelsel aan.

Wil je een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op met O Beton via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je offerte aan. Meer weten? Surf naar www.obeton.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-13145/o-beton/partnerberichten/zo-plaats-je-de-perfecte-regenwaterput/