livios logo

Dit is het geheim van een waterdichte kelder!

Wil je een kelder voor extra bergruimte, maar heb je schrik dat je binnen de kortste keren met vochtproblemen kampt? O Beton heeft de oplossing. Met een prefabkelder heb je nooit meer last van water in je kelder.

13392-NL

Dankzij het unieke productieproces zijn de prefabkelders van O Beton 100% waterdicht.

Foto O beton

13392-NL

Met een prefabkelder creëer je snel extra ruimte: een koele berging, stockageruimte, wijnkelder, ...

Foto O beton

13392-NL

Bij O Beton kan je terecht voor zeven types kelders: van 3 bij 2,30 meter tot 7 bij 3 meter.

Foto O beton

100% waterdicht

Bij een gemetselde kelder heb je nooit de garantie dat de ruimte helemaal waterdicht is. Bij een prefabkelder, een kant-en-klare kelder die in één geheel geplaatst wordt, heb je die wel. De kelder wordt in één stuk gegoten uit beton in mallen met vaste afmetingen. Dankzij dit unieke productieproces zijn de prefabkelders van O Beton 100% waterdicht.

Extra ruimte

Met een prefabkelder creëer je snel extra ruimte. Een koele berging, stockageruimte, wijnkelder of een ruimte waar je alle technieken van je woning plaatst? Je kiest zelf waarvoor je een prefabkelder gebruikt. Bovendien is een ondergrondse kelder een pak goedkoper dan een extra ruimte bovengronds.

Op maat van jouw project

Voor de toegang tot een prefabkelder hoef je bovengronds minder dan 2 m² op te offeren. De trapopening kan zelfs perfect onder een bestaande trap voorzien worden. In ruil krijg je een pak extra plaats ondergronds. Bij O Beton kan je terecht voor zeven verschillende types kelders: van 3 bij 2,30 meter tot 7 bij 3 meter. Je kiest de gewenste grootte op basis van je budget.

Snel geplaatst

Nog een voordeel van dit type kelder? De snelle plaatsing! Op slechts één dag tijd wordt een prefabkelder geplaatst. Wist je dat de prefabkelders van O Beton ook geplaatst kunnen worden onder een tuinhuisje of een nieuwe ruimte die je gaat bouwen zoals een garage of veranda?

Vraag prijsofferte aan

Meer weten over de mogelijkheden van prefabkelders of wil je een prijsofferte op maat? Stel je vraag aan een van de specialisten van O Beton. Of neem contact op via het contactformulier of via het nummer 051 68 00 68.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-13392/o-beton/partnerberichten/dit-is-het-geheim-van-een-waterdichte-kelder/