livios logo

De technieken netjes wegwerken in je woning? O Beton heeft de oplossing

Zonde om je berging op te offeren als technische ruimte in je woning? Met een prefabkelder van O Beton boet je niet in op kostbare woonruimte. Deze ondergrondse ruimte is ideaal om al je technieken te plaatsen en weg te werken. Opgeruimd staat netjes!

13602-N

Foto O beton

13602-N

Foto O beton

13602-N

Foto O beton

13602-N

Foto O beton

Niet alleen bouwgronden, maar ook onze huizen worden kleiner. Je cv-ketel, zonneboiler of ventilatie-unit nemen al snel kostbare ruimte in beslag. Zonde! In een prefabkelder kan je deze technieken netjes wegwerken, zodat je je berging optimaal kan inrichten als wasplaats of als extra bergruimte.

Snel en budgetvriendelijk

Een prefabkelder is een kant-en-klare constructie die in minder dan één dag geplaatst wordt. Je spaart niet enkel tijd uit in vergelijking met een gemetselde kelder, maar ook budget. Een ondergrondse ruimte is goedkoper dan een afgewerkte ruimte bovengronds. Reken gemiddeld op zo’n 600 euro/m², exclusief transport en plaatsing.

Weinig ruimte opofferen

Voor het trapgat naar de kelder moet je bovengronds slechts 2 m² opofferen. Dat is niets in vergelijking met de ruimte die je ondergronds creëert! Het trapgat kan je in een verloren hoek voorzien of onder de trap die naar je bovenverdieping gaat.

Waterdicht

De kelders van O Beton worden in één stuk gegoten en in één geheel in de grond geplaatst. Hierdoor heb je gegarandeerd een waterdichte kelder. Je kan je technieken dus veilig in deze ruimte plaatsen, zonder je zorgen te moeten maken dat je vochtproblemen krijgt of met wateroverlast kampt.

6 verschillende maten

O Beton biedt verschillende maten aan. Zo kies je de gewenste grootte op basis van je budget. Van 3 bij 3,2 meter tot 7 bij 3 meter. Wist je dat je bij O Beton kan afwijken van de standaardhoogte van 2,1 meter? Handig voor de technische installatie!

Wil je jouw wensen bespreken of een gedetailleerde prijsofferte opvragen? Neem contact op met de specialisten van O Beton of vraag hier je offerte aan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-13602/o-beton/partnerberichten/de-technieken-netjes-wegwerken-in-je-woning-o-beton-heeft-de-oplossing/