livios logo

Zo kies je de perfecte regenwaterput!

Wie bouwt of ingrijpend renoveert is verplicht om regenwater te recupereren. Met de Flexotank van O Beton vang je regenwater op in een betonnen put. Dat kan je gebruiken om je planten water te geven, je gazon te besproeien, je auto te wassen, je wc door te spoelen of zelfs voor je wasmachine. Met deze drie tips kies jij de geschikte regenwaterput!

14002-NL

Wie bouwt of ingrijpend renoveert, moet een put van minimaal 5.000 liter plaatsen.

Foto O beton

14002-NL

De Flexotank is zowel voor nieuwbouwwoningen als vrijstaande, bestaande woningen geschikt.

Foto O beton

14002-NL

Je kiest zelf waar je de regenput laat plaatsen: onder je gazon of onder je oprit.

Foto O beton

1. De ideale inhoud

Ga je bouwen of ingrijpend renoveren? In Vlaanderen ben je dan verplicht om een put van minstens 5.000 liter te plaatsen. Regenwater recupereren heeft heel wat voordelen. Het is niet alleen gratis, maar je bespaart ook heel wat op je waterfactuur. De Flexotank-regenput van O Beton is verkrijgbaar met een inhoud van 2.000 tot 20.000 liter. Maar welke inhoud moet je nu kiezen? Reken minstens op 5.000 liter per 100 m² dak. Bij O Beton heb je voor 800 euro al een regenwaterput van 10.000 liter (excl. btw, accessoires, transport en plaatsing).

2. De juiste accessoires

Een regenput kopen? Er komt heel wat meer bij kijken. O Beton heeft een uitgebreid assortiment van opbouwschachten, ophogingen en filtersystemen. Om je regenput af te werken, kan je kiezen uit het gamma deksels in verschillende materialen (kunststof, alu, gietijzer) of vormen (rond, vierkant). Zo koop je meteen een compleet regenwatersysteem op maat. Kijk hier welk systeem het meest geschikt is voor jouw woning.

3. De plaatsing

De Flexotank van O Beton is zowel voor nieuwbouwwoningen als vrijstaande, bestaande woningen geschikt. De regenput kan snel geplaatst worden. Je kiest bovendien zelf waar je hem laat plaatsen: onder je gazon of onder je oprit. De ophoging is gemakkelijk in hoogte aanpasbaar (bestaat in 3 hoogtes en kan eenvoudig ingekort worden) en kan 360° draaien. Hierdoor sluit je de put makkelijk op de riolering aan.

Meer weten?

Wil je een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op met O Beton via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je gratis offerte aan. Extra informatie over de Flexotank? Neem een kijkje op www.flexotank.be of www.obeton.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-14002/o-beton/partnerberichten/zo-kies-je-de-perfecte-regenwaterput/