livios logo

Bouwplannen? Prefabkelder van O Beton als oplossing voor je koele berging

Wil je je woning niet volledig onderkelderen, maar toch de voordelen van een koele berging ondergronds? Dan is een prefabkelder de ideale oplossing. Zo benut je de ruimte bovengronds optimaal als woonruimte en kan je je voedingswaren toch koel opslaan. Bij O Beton vind je een prefabkelder op maat.

14678-NL

Foto O beton

14678-NL

Foto O beton

14678-NL

Foto O beton

14678-NL

Foto O beton

Koele berging

Ondergrondse ruimte is een pak goedkoper dan afgewerkte ruimte bovengronds. Met een prefabkelder creëer je extra ruimte aan een betaalbare prijs. Zo hoef je bovengronds geen plaats te voorzien voor een berging en kan je de beschikbare ruimte hier optimaal benutten als leefruimte. Je hoeft maar 2 m² op te offeren voor de toegang naar je kelder. Of nog beter: je voorziet de toegang onder een bestaande trap. Op die manier verlies je zelfs geen ruimte. Door een prefabkelder in te richten als koele berging heb je voldoende stockageruimte voor voedingswaren en drank. Je kan er zelfs je wijn stockeren.

100% waterdicht

Met een prefabkelder ben je er ook 100% zeker van dat er geen vocht komt in je koele berging, want het is een kant-en-klare kelder die in één geheel geplaatst wordt. Ze wordt op voorhand gemaakt in de fabriek: de kelder bestaat uit beton en wordt gegoten in een mal. Hierdoor is de constructie volledig waterdicht. En kunnen je voedingsmiddelen veilig bewaard worden.

Kelder op maat

O Beton biedt prefabkelders in verschillende afmetingen aan. Je kan kiezen uit zes verschillende formaten: de kleinste meet 3 bij 2,3 meter en de grootste 7 bij 3 meter. Zo kan je de gewenste grootte kiezen op basis van je budget. Benieuwd hoeveel een prefabkelder kost? Vraag dan een prijsofferte op maat aan.

Snel geplaatst

Het grote voordeel van een prefabkelder: het kan veel sneller geplaatst worden dan als je een volledige kelder moet metselen. O Beton plaatst je prefabkelder op slechts één dag tijd. Zo hoef je niet te wachten voordat je aan de effectieve bouwwerken kunt beginnen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een prefabkelder? Stel je vraag dan via het online contactformulier of neem contact op via het nummer 051 68 00 68.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-14678/o-beton/partnerberichten/bouwplannen-prefabkelder-van-o-beton-als-oplossing-voor-je-koele-berging/