livios logo

Je woning onderkelderen te duur? Prefabkelder is het ideale alternatief

Een gemetselde of gegoten kelder neemt een grote hap uit je budget. Twijfel je nog of je al dan niet je woning wil onderkelderen? Met een prefabkelder biedt O Beton de tussenoplossing aan voor twijfelaars. Een prefabkelder is het ideale alternatief als je niet je volledige woning wil onderkelderen, maar toch extra bergruimte wil.

14946-NL

Een prefabkelder is een kant-en-klare kelder die op voorhand in de fabriek gemaakt wordt.

Foto O beton

14946-NL

Met een prefabkelder geniet je in geen tijd van extra ruimte.

Foto O beton

14946-NL

Het is de ideale plaats om je technische installaties te plaatsen.

Foto O beton

14946-NL

Of wat dacht je van een wijn- of speelkelder? Met een glazen vloerplaat behoud je contact.

Foto O beton

100% waterdicht

Een prefabkelder is een kant-en-klare kelder die op voorhand in de fabriek gemaakt wordt en in één geheel bij jou geplaatst wordt. Doordat ze in één stuk gegoten worden uit beton in een mal met vaste afmetingen, zijn de prefabkelders van O Beton 100% waterdicht.

Extra ruimte op maat

Met een prefabkelder geniet je in geen tijd van extra ruimte. Het is de ideale plaats om je technische installaties te plaatsen zoals je verwarmingsketel, boiler of ventilatiesysteem. Zo boet je niet in op kostbare woonruimte. Maar je kan er ook een wijnkelder of koele berging van maken, waar je je eet- en drankvoorraad koel kan bewaren. Of wat dacht je van extra speelruimte voor de kinderen? Met een glazen vloerplaat behoud je zo contact. Bij O Beton vind je zes verschillende formaten. Je hebt al een prefabkelder vanaf 3 op 2,3 meter. Het grootste model meet 7 op 3 meter en biedt je 21 m² extra ruimte.

Betaalbaar

Een prefabkelder is ook een betaalbaar alternatief voor een kelder. Voor een beperkt budget krijg je al heel wat extra ruimte. Voor een prefabkelder van 4 op 2,3 meter betaal je zo’n 5.500 euro exclusief transport en plaatsing. Dat is een stuk goedkoper dan een gemetselde of gestorte kelder! Bovendien is zo’n prefabkelder ook goedkoper dan extra ruimte bovengronds. Want een kelder hoef je niet op dezelfde manier af te werken als je interieur.

Snel geplaatst

Een groot voordeel: een prefabkelder kan snel geplaatst worden. Omdat de constructie al op voorhand in de fabriek wordt gemaakt, hebben de installateurs minder dan een halve dag nodig. Meestal is er ook geen droogzuiging vereist. Zo bespaar je niet alleen op je budget, maar win je ook kostbare tijd, want je hoeft geen extra vergunning aan te vragen. Hierdoor lopen je bouwwerken geen vertraging op en kan je alle werken mooi op elkaar laten volgen.

Bespreek je project

Meer weten over de mogelijkheden van een prefabkelder? Surf naar www.obeton.be. Wil je graag een offerte op maat van jouw bouwproject? Neem dan contact op via het contactformulier. De specialisten van O Beton bespreken graag samen met jou wat jouw wensen zijn.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10724-14946/o-beton/partnerberichten/je-woning-onderkelderen-te-duur-prefabkelder-is-het-ideale-alternatief/