Een tuinhuis of poolhouse plaatsen? Creëer nog meer ruimte met een prefabkelder

Ga je binnenkort een tuinhuis of poolhouse plaatsen? Dan kan je eronder eerst een prefabkelder laten installeren. Zo creëer je in geen tijd nog méér ruimte die je kan inrichten als extra speelruimte voor je kinderen, als hobbyruimte of als man cave. Of wat dacht je van een aangename koele plek om deze zomer van thuis uit te werken?

 • Binnenkort een tuinhuis plaatsen? Dan kan je eronder eerst een prefabkelder laten installeren.

  Binnenkort een tuinhuis plaatsen? Dan kan je eronder eerst een prefabkelder laten installeren.

  Foto O beton
 • Een prefabkelder is ook ideaal om wijn te bewaren.

  Een prefabkelder is ook ideaal om wijn te bewaren.

  Foto O beton
 • Een prefabkelder is ook de ideale ruimte om de technieken te installeren van een ingebouwd zwembad.

  Een prefabkelder is ook de ideale ruimte om de technieken te installeren van een ingebouwd zwembad.

  Foto O beton
 • De prefabkelders van O Beton zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

  De prefabkelders van O Beton zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

  Foto O beton

Lekker koel in de zomer

De prefabkelders van O Beton worden uit beton gegoten in een voorgevormde mal. Hierdoor is zo’n  kelder 100% waterdicht en krijg je geen vochtproblemen. Beton staat ook bekend om zijn aangename temperatuur en klimaat. Je kan in zo’n prefabkelder dus probleemloos werken of spelen als het buiten warm is. Het is ook de ideale plek om wijn te bewaren. En waar kan je dat nu beter voorzien dan onder je tuinhuis? Zo heb je meteen een lekker flesje bij de hand voor bij een heerlijke barbecue.

Ook handig voor je zwembad

Ga je een ingebouwd zwembad laten plaatsen in je tuin? Dan is een prefabkelder de ideale ruimte waar je de nodige technieken kan installeren. De pompen, filters en verwarming van je zwembad kan je in deze ondergrondse ruimte kwijt. Zo blijft er naast het zwembad voldoende plaats over om rond het bad te lopen of voor een gezellig zonneterras. En een verzorgde indruk staat ook netjes!

Verschillende afmetingen mogelijk

De prefabkelders van O Beton zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Je hebt keuze uit zes formaten: van 3 op 2,3 meter tot 7 op 3 meter. Met het grootste formaat geniet je dus van 21 m² extra ruimte! Dankzij deze verschillende modellen kan je een prefabkelder kiezen op basis van je budget. Benieuwd hoeveel jouw gewenste model kost? Vraag dan een gratis prijsofferte aan.

Snelle plaatsing

Nog een voordeel: een prefabkelder laten plaatsen, neemt niet veel tijd in beslag. O Beton plaatst je prefabkelder op slechts één dag tijd. Omdat de constructie al in de fabriek gemaakt wordt, hebben de installateurs minder dan een halve dag werk nodig. Zo wordt de duur van het totale bouwproces van je tuinhuis of poolhouse ook niet aanzienlijk verlengd.

Prijzen

Een prefabkelder is ook betaalbaar. Met een beperkt budget kan je al heel wat extra ruimte creëren. Een veel gekozen maat is 4 op 2,3 meter. Hiervoor betaal je zo’n 5.500 euro exclusief transport en plaatsing. Dat is een pak goedkoper dan extra ruimte bovengronds. Bovendien hoef je een prefabkelder niet op dezelfde manier af te werken als een ruimte in huis.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een prefabkelder? Neem contact op via het nummer 051 68 00 68 of stel je vraag via het online contactformulier. De specialisten van O Beton bespreken graag samen met jou jouw project.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media