Makkelijke renovatie van dak of gevel? Ga voor leien of gevelstroken in vezelcement

Wil je je gevel opfrissen of je dak vernieuwen zonder zwaar in te grijpen in de bestaande structuur van je woning? Met de gevelstroken en vezelcementleien van Cedral is dit perfect mogelijk. Deze renovatiematerialen zijn niet alleen licht van gewicht maar zorgen ook voor een moderne look. Wist je dat je ook van een renovatiepremie geniet bij aankoop van Cedral leien? Dat is mooi meegenomen!

 • Vezelcementleien zijn niet alleen licht van gewicht maar zorgen ook voor een moderne look.

  Vezelcementleien zijn niet alleen licht van gewicht maar zorgen ook voor een moderne look.

  Foto Cedral
 • Vezelcementleien kan je gebruiken om zowel je dak als gevel te renoveren.

  Vezelcementleien kan je gebruiken om zowel je dak als gevel te renoveren.

  Foto Cedral
 • Bij aankoop van Cedral leien en onderdak biedt Cedral een renovatiepremie aan.

  Bij aankoop van Cedral leien en onderdak biedt Cedral een renovatiepremie aan.

  Foto Cedral
 • Cedral gevelstroken zijn gemaakt uit vezelcement. De Cedral Lap gevelstroken plaats je overlappend.

  Cedral gevelstroken zijn gemaakt uit vezelcement. De Cedral Lap gevelstroken plaats je overlappend.

  Foto Cedral
 • De Cedral Click stroken worden met een tand- en groefsysteem worden geplaatst.

  De Cedral Click stroken worden met een tand- en groefsysteem worden geplaatst.

  Foto Cedral

Renoveren met gevelstroken

Cedral gevelstroken of sidings zijn gemaakt uit vezelcement. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in een houtlook of een effen moderne uitstraling. Je hebt keuze uit Cedral Lap en Cedral Click: de Cedral Lap gevelstroken plaats je overlappend terwijl de Cedral Click stroken met een tand- en groefsysteem worden geplaatst. Beide gevelstroken kan je zowel verticaal als horizontaal plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren. Combineer je ze met bakstenen of pleisterwerk? Dan creëer je een unieke en gepersonaliseerde gevel.

Tip: Zijn Cedral sidings dé oplossing voor jouw renovatie? Vraag dan hier een gratis staal aan of bereken hoeveel materiaal je nodig hebt met onze handige calculator.

Vezelcementleien: zowel voor je dak als gevel  

Ook vezelcementleien zijn de geknipte oplossing voor een renovatie. Je kan ze gebruiken om zowel je dak als gevel te renoveren. Het grote pluspunt is hun lichte gewicht. Hierdoor kan je ze rechtstreeks op je bestaande dak- of gevelstructuur plaatsen zonder extra versterking of fundering te voorzien. Wil je je gevel niet alleen opfrissen, maar ook extra isoleren? Doordat Cedral leien erg dun zijn blijft er voldoende ruimte over om je gevel te isoleren zonder de rooilijn te overschrijden. Bovendien kan je met verzelcementleien alle kanten uit: ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren en je kan ze in verschillende patronen leggen. Benieuwd welke mogelijkheden je allemaal hebt? Doe hier inspiratie op.

Vergeet niet om je premie aan te vragen

Bij aankoop van Cedral leien en onderdak biedt Cedral een renovatiepremie aan. Omdat het bedrag van deze premie afhangt van de grootte van je dak of gevel, ontvang je de premie pas nadat je renovatie klaar is. Maak zeker foto’s van vóór de werken en van het eindresultaat en bezorg ons deze samen met een kopie van je factuur. Heb jij gerenoveerd met Cedral leien? Maak dan vlug je RenoCheckdossier in orde en vraag je premie aan.

Meer weten?

Benieuwd hoeveel een renovatie met Cedral gevelstroken of leien kost? Vraag hier een gratis offerte. Ben je nog op zoek naar meer informatie of inspiratie? Surf dan naar www.cedral.world of vraag onze gratis folders aan.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media