livios logo

Bye saaie gevel! 5 trends voor een unieke look

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je gevel? Hét visitekaartje van je woning hoeft niet saai te zijn. Met Cedral gevelstroken uit vezelcement heb je een heel gamma aan creatieve mogelijkheden. We zetten de trends voor jou op een rij. Laat je inspireren en wees creatief! 

14909-NL

Foto Cedral

14909-NL

Foto Cedral

14909-NL

Foto Cedral

14909-NL

Foto Cedral

14909-NL

Foto Cedral

1. Verticale plaatsing

Gevelstroken uit vezelcement of Cedral sidings worden doorgaans horizontaal geplaatst. De laatste nieuwe trend is een verticale plaatsing. Deze trend is verrassend mooi en origineel. Zo krijgt je gevel een strakke, eigentijdse uitstraling. Benieuwd hoe zo’n verticale plaatsing eruit ziet? Ontdek hier zeven woningen met een unieke verticale gevel.  

2. Donkere tinten

Zwart is al enkele jaren een echte trendkleur. Ook als het op je gevel aankomt, want donkere kleuren zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. Cedral sidings zijn verkrijgbaar in een houtnerfstructuur, zoals bij dit project in Deventer. Hou je niet van een houtlook? Dan kan je ook voor effen gevelstroken kiezen. Met een donkere kleur zit je altijd goed!

3. Een vleugje kleur  

Gelukkig is het niet al zwart wat de klok slaat. Ook een sprankeltje kleur doet wonderen voor je gevel. Met een accentkleur naar keuze springt je huis meteen in het oog. Cedral sidings zijn in 22 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ontdek hier hoe je de ideale kleur voor je gevel kiest. Je favoriet gevonden? Vraag dan hier je gratis staal aan.

4. Combinatie van materialen

Gevelstroken zijn ook perfect te combineren met andere materialen zoals bakstenen of sierpleister. Met Cedral sidings doorbreek je een saaie bakstenengevel en geef je wat extra cachet aan je woning. Ook de afwisseling tussen verticale en horizontale gevelstroken zorgt voor een uniek effect. Bekijk hier de referentieprojecten.

5. Egale look  

Je hebt keuze uit twee soorten stroken: Cedral Lap waarbij de stroken overlappend geplaatst worden of Cedral Click waarbij ze via een tand-en-groef-systeem in elkaar klikken. Kies je voor Cedral Click? Dan kan je een groot egaal vlak creëren door de panelen in elkaar te klikken. Zo heb je geen laagjes meer zoals bij hout, maar een strak oppervlak.

Meer inspiratie

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden met Cedral Sidings? Laat je inspireren door de projecten van andere (ver)bouwers en ontdek hoe je er zelf creatief mee uit de hoek kan komen. Laat je de plaatsing graag over aan een professionele plaatser? Zoek een handelaar of plaatser in je buurt en vraag een offerte op.  Of vraag alvast gratis je staal aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10729-14909/cedral/partnerberichten/bye-saaie-gevel-5-trends-voor-een-unieke-look/