livios logo

Zelf aan de slag? Creëer in 4 stappen een moderne gevel met Cedral Click

Je gevel extra isoleren én in een nieuw jasje steken? Dat kan met de Cedral Click sidings: deze vezelcementstroken van Cedral zijn zo hard als steen, maar even makkelijk te verwerken als hout. Dankzij een handig tand- en groefsysteem kan je ze bovendien zelf plaatsen. Cedral vertelt hoe je deze klus in vier stappen klaart!

15357-NL

Foto Cedral

15357-NL

Foto Cedral

15357-NL

Foto Cedral

15357-NL

Foto Cedral

De Cedral Click sidings zijn een moderne en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding gemaakt uit vezelcementstroken. Die zorgen niet alleen voor een extra isolatielaag, maar beschermen je woning ook tegen koude, weer en wind dankzij hun uitstekende water- en vorstbestendige eigenschappen. Hierdoor blijft je gevel langer mooi! De gevelstroken zorgen daarnaast ook voor een strakke, moderne look.

Stap 1: kies de kleur en afwerking

Met sidings heb je veel creatieve vrijheid. Ga je voor een gevel in één kleur? Of werk je liever met accenten? De gevelstroken zijn in maar liefst 22 kleuren verkrijgbaar. Van aardetinten over minerale kleuren tot woudkleuren. Benieuwd of een bepaalde kleur bij je woning past? Vraag dan een gratis staal aan. Daarnaast heb je keuze uit een effen afwerking of een houtnerfstructuur.

Stap 2: verticale of horizontale plaatsing?

Je plaatst sidings zoals je zelf mooi vindt: horizontaal of verticaal. Beide zijn mogelijk met Cedral Click. Met het Click-systeem heb je dankzij het handige tand- en groefsysteem  de mogelijkheid om de stroken strak tegen elkaar te plaatsen. Dit oogt supermodern. Kies je daarboven ook nog voor een verticale plaatsing, dan ben je helemaal mee met de laatste tendens voor gevels! Nog op zoek naar inspiratie? Bekijk hier enkele referentieprojecten.

Stap 3: bereken je materiaal

Klaar om aan de slag te gaan? Dankzij de Cedral Calculator bereken je snel hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Het enige wat je moet doen? De juiste afwerking en kleur kiezen en de afmetingen van je gevel ingeven. Daarna krijg je meteen een lijst van het nodige materiaal. Start hier je berekening! Benieuwd wat jouw nieuwe gevelbekleding kost? Vraag dan een gratis offerte aan.

Stap 4: aan de slag

De plaatsing met Cedral Click is eenvoudig. De draagstructuur bestaat uit verticale latten met een afstand van maximaal 60 cm waarop je de sidings bevestigt. Het Cedral-gamma heeft alles in huis om je gevel mooi af te werken. Van schroeven tot profielen voor een feilloze en snelle montage. Raadpleeg de plaatsingsgids voor meer informatie. Sarah en Tom renoveerden zelf de gevel van hun woning met Cedral Click. Bekijk de video en ontdek hun verhaal.

Tip: Zie je het niet meteen zitten om zelf aan de slag te gaan en laat je de plaatsing liever over aan een vakman? Zoek hier een plaatser in je buurt.

 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10729-15357/cedral/partnerberichten/zelf-aan-de-slag-creeer-in-4-stappen-een-moderne-gevel-met-cedral-click/