livios logo

De juiste look voor je terras? Laat je inspireren door deze 3 terrasvloeren

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke terrasvloer? De nieuwe Cedral Terrace vergt niet alleen weinig onderhoud, maar biedt ook tal van designmogelijkheden met een natuurlijke uitstraling en voelt aangenaam aan je voeten. Wat wil je nog meer? Laat je inspireren door deze drie terrassen!

15899-NL

Heusay

Foto Cedral

15899-NL

Heusay

Foto Cedral

15899-NL

Frankrijk

Foto Cedral

15899-NL

Waregem

Foto Cedral

15899-NL

Waregem

Foto Cedral

1. Zandbeige vloer in Heusay

> Bekijk de foto’s hier.

De eigenaars van deze nieuwbouwwoning in Heusay kozen voor Cedral Terrace in een zandbeige tint. Die natuurlijke kleur matcht goed met die van hun tuinmeubels en past mooi bij de groene omgeving. Voor een uniek effect wisselden de bewoners smalle planken van 8,45 cm en bredere planken van 17,5 cm met elkaar af. Meer weten over de designmogelijkheden? Lees hier meer over de opties om je terrasvloer volgens jouw wensen samen te stellen.

2. Rond het zwembad

> Bekijk de foto’s hier.

Omdat de Cedral Terrace voldoende grip biedt in natte omstandigheden, legden de eigenaars van deze woning in Frankrijk deze zachtgrijze terrasvloer aan rond hun zwembad. De temperatuur kan hier in de zomer aardig oplopen, maar de vloer blijft ook bij warm koeler aanvoelen dan vele andere terrasvloeren. Bovendien is de vloer splintervrij, waardoor je er perfect met blote voeten op kan lopen. Lees meer over de voordelen.

3. Zelfgeplaatst terras in Waregem

> Bekijk de foto’s hier.

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Waregem legden een terras van 33 m² aan als verlengstuk van hun woonkamer. Ze kozen voor de zandbeige Cedral Terrace-planken en combineerden smalle en brede planken voor een speels effect. Omdat Cedral Terrace makkelijk zelf te plaatsen is, namen ze de installatie voor hun eigen rekening. De planken worden namelijk met clipsen bevestigd op een stabiele onderconstructie. Lees hier hoe je de vloer zelf plaatst.

Jouw ideale terrasvloer?

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor je eigen terras? Bekijk hier alle realisaties van Cedral. Ben je benieuwd welke kleur het mooiste tot zijn recht komt in jouw tuin? Bestel dan gratis een staaltje.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10729-15899/cedral/partnerberichten/de-juiste-look-voor-je-terras-laat-je-inspireren-door-deze-3-terrasvloeren/