livios logo

Je tuinhout snakt naar de lente

Eindelijk. De lange, donkere dagen zijn voorbij en ook de sneeuw en de vriestemperaturen nemen stilaan afscheid tot het volgende jaar. Tijd om weer in de tuin te werken, want de lente komt er aan! Gedaan met binnen zitten want in de tuin is er genoeg te doen. Profiteer nu van de mooie drogere dagen om de eerste verfwerkjes aan te pakken. Binnenkort gaat immers alle aandacht weer naar de tuin.  

14868-NL

Foto Caparol

14868-NL

Foto Caparol

14868-NL

Foto Caparol

Denk aan het houtwerk

En als het druk is in de tuin, schiet het houtwerk vaak tekort. Doe daarom nu al een korte check-up en kijk eens na of er hier of daar geen beschermings- of verflaagje nodig is. Hout dat je nu verzorgt, valt in de zomer des te aangenamer op en het geeft je rust omdat je weet dat alles in orde is en weer een hele poos ertegen kan. Ook tegen die volgende winter die er ook weer komt. Zo gaat je hout ook langer mee, dat krijg je er als bonus bovenop.

Het is niet moeilijk…

Maar hoe pak je dat aan? Het ene hout is immers het andere niet. Je ramen, deuren en luiken vergen wellicht een andere aanpak als het tuinhek of de schutting. Moet je dan een specialist ter zake zijn?

Producten van Caparol, altijd goed

Altijd en overal, als het om hout gaat. Caparol biedt je een supervolledig gamma van houtbehandelingsproducten voor alle soorten hout aan. Je kan kiezen onder het vaandel van ons CapaWood-gamma uit beits, lazuur, dekkende, half-dekkende en oliën of uit onze vochtregulerende lakken en primers. Ze garanderen allemaal een prachtig resultaat met de best mogelijke bescherming van je hout.

Maar zoveel producten. Hoe maak ik mijn keuze?

Je moet alleen weten wat je wil verven (tuinhek, ramen, …) en hoe je de afwerking wil (dekkend, halfdekkend, transparant). En kleuren zijn er in overvloed. Je vakman of verfspecialist weet vast hoe het moet. Vraag hem om advies!

Stel je tuinverfwerk dus niet langer uit en maak je hout mooi! Caparol wenst je een prachtig tuinseizoen.

Meer info? Surf naar www.caparol.be/assortiment/lakken-houtbehandeling

13 dingen die je moet weten over buiten klussen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10732-14868/caparol/partnerberichten/je-tuinhout-snakt-naar-de-lente/