livios logo

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en energiebesparing vormen al lang niet meer het exclusieve terrein van idealisten en dromers. Integendeel, bewust omgaan met onze leefomgeving en onze natuurlijke hulpbronnen is een kwestie van gezond verstand. Bouwers en renoveerders weten dat. Maar hoe weet je of je de juiste producten kiest? Of je niet te veel betaalt? Of je keuze van vandaag ook binnen pakweg 30 jaar nog standhoudt?

15068-NL

Foto Caparol

15068-NL

Foto Caparol

15068-NL

Foto Caparol

Caparol helpt

Het antwoord op je vragen is in principe eenvoudig: ga in zee met een betrouwbare en oprecht duurzame leverancier. Een leverancier zoals Caparol, die zijn verantwoordelijkheid neemt en die echt overtuigd is van duurzaamheid.

Caparol ziet duurzaamheid overigens ook als een zakelijke troef. De aandacht en zorg voor onze leefwereld zijn niet alleen nobel en nodig, maar ze vormen ook een verkoopargument dat perfect bij onze overtuiging en onze inzet voor een betere wereld aansluit.

Duurzame producten

De duurzaamheid van Caparol toont zich in de producten. Niet alleen op vlak van thermische isolatie maar ook in de sector van verf voor de bouw.

Comfort, een behaaglijk woongevoel en esthetiek zijn belangrijk. Net zoals een verantwoorde omgang met energie. Ook indien je duurzame producten gebruikt mag en moet je daar niet aan inboeten. Daarom communiceert Caparol open en transparant over de milieu-eigenschappen en de samenstelling van zijn productgamma. Wist je bijvoorbeeld dat verf van Caparol oplosmiddelvrij en emissiearm is?

Caparol neemt verantwoordelijkheid

Duurzaamheid mag geen lege doos zijn. Informeer je daarom. Ga na of duurzaamheid niet enkel als verkoopargument misbruikt wordt. Ga na of je duurzame keuze ook economisch verantwoord is. Steek voldoende tijd in je onderzoek. Het is immers van groot belang voor je bouw- of renovatieproject.

Caparol helpt je ook op dit vlak en heeft een overzichtelijke databank samengesteld. Bezoek zeker onze uitgebreide toelichtingen en specials.

https://www.caparol.be/assortiment/binnenmuurverven/specials

https://nieuws.caparol.be/2020/11/26/green-deal-caparol-streeft-naar-klimaatneutraal-europa-met-energiebesparende-producten-en-systemen/

https://nieuws.caparol.be/2020/07/07/zorgzaam-omgaan-met-natuurlijke-hulpbronnen-caparol-gaat-nu-nog-een-stap-verder/

12 dingen die je moet weten over schilderen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10732-15068/caparol/partnerberichten/duurzaamheid-en-verantwoordelijkheid/