livios logo

De ideale isolatie

Isoleren. Dat is het sleutelwoord dat in haast elk hedendaags artikel over bouwen of renoveren opduikt. Energiezuinig wonen is aan de orde van de dag. Isoleren aan de buitenkant van je woning is eenvoudig en slim. Voor nieuwbouw én voor renovatie.

15118-NL

Foto Caparol

15118-NL

Foto Caparol

15118-NL

Foto Caparol

Isoleer je gevels

Specialisten zijn het erover eens dat het verstandig is om de schil van je woning te isoleren. De schil, dat is het dak, de vloer en de gevels. Als je die isoleert, werkt de isolerende laag als een soort van deken. Zo verhoog je je wooncomfort en vermindert het energiegebruik. Je woning wordt in elk seizoen een aangename omgeving waar het lekker warm is in de winter en heerlijk koel in de zomer. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

Isoleer de buitenkant van je gevel met Capatect

Thermische gevelisolatie aan de buitenkant heeft vele voordelen. Ze is ruimtebesparend, snel (en dus goedkoper) en bijzonder effectief. Met Capatect van Caparol beschik je over een volledig en vooral op jouw specifieke noden afgestemd systeem. Knutselwerk en noodoplossingen zijn uitgesloten.

Het principe is altijd hetzelfde. Deze gevelisolatie is opgebouwd uit verschillende lagen, die achtereenvolgens op de gevel worden aangebracht: een lijmlaag, een isolatieplaat, een wapeningsmantel, een wapeningsweefsel, een voorstrijkmiddel en de uiteindelijke afwerking.

Voor elke toepassing is er een specifiek gamma: Comfort (de standaard), Carbon (voor hoge belasting), Carbon Dark (voor donkergekleurde gevels), Miner-A (onbrandbaar) Peri-M (extra vuilafstotend), System Brick-Keramik (voor baksteenuitstraling), Pheno (extra dun, maar toch performant) en Lignum (voor meer akoestisch comfort). Zo kun je doordacht isoleren. Jouw bouwproject is immers uniek en stelt zijn eigen specifieke eisen.

Isoleer mooi

En er is nog goed nieuws. Indien je je gevels isoleert met Capatect, kan isolatie ook mooi zijn. Je kiest immers de afwerking die je wil: crepi, verf of steen, in de vorm en afwerking die jij mooi vindt. Er zijn nauwelijks beperkingen. Met Capatect wordt je huis in één klap geïsoleerd en helemaal afgewerkt. Van een hoog rendement gesproken.

Wil je weten welke systemen, producten en oplossingen we bieden? Neem dan een kijkje op www.isolerenmetcaparol.be en ontdek de vele voordelen van isoleren met Caparol.

 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10732-15118/caparol/partnerberichten/de-ideale-isolatie/