livios logo

Een thermisch gevelisolatiesysteem voor elke situatie én elk budget

Waarom isoleer je jouw woning best zo goed mogelijk? De voordelen spreken voor zich. Je verhoogt het wooncomfort en tegelijkertijd bespaar je een flink stuk op de energiefactuur. Een goed geïsoleerde woning is bovendien meer waard. Daarom ontwikkelde Caparol een performant systeem dat isoleert langs de buitenkant bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Zo blijft de binnenruimte optimaal benut. Als klap op de vuurpijl zijn de afwerkingsmogelijkheden haast onbeperkt!

15576-NL

Foto Caparol

15576-NL

Foto Caparol

15576-NL

Foto Caparol

15576-NL

Foto Caparol

15576-NL

Foto Caparol

Duurzaam bouwen is vandaag de boodschap. Een goede isolatie garandeert een kleiner energieverbruik wat meteen ook een goede zaak is voor onze planeet. Met Capatect, het thermisch gevelisolatiesysteem van Caparol, maak je een verantwoorde materiaalkeuze.

Hoe werkt het?

Thermische gevelisolatie is een systeem waarbij je isolatieplaten aanbrengt op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren. Dat kan zowel bij bestaande panden als bij nieuwbouwprojecten. Het resultaat? De woning blijft warmer in de winter en koeler tijdens de zomer, jouw energiefactuur daalt en de waarde van jouw huis stijgt. Doordat je de woning langs de buitenzijde isoleert, hoef je niet in te boeten aan binnenruimte. De talrijke afwerkingsmogelijkheden garanderen een mooi resultaat afgestemd op jouw wensen.

Voor elk wat wils

Soms is budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan de soms stevige impact van zijn omgeving. Ook voor donkere kleuren zijn er technisch verantwoorde systemen. Kortom: met Capatect van Caparol ben je zeker van een thermisch gevelisolatiesysteem dat optimaal tot zijn recht komt in welke omstandigheid dan ook.

Op zoek naar een performant thermisch gevelisolatiesysteem voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Kom hier alles te weten over Capatect van Caparol.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10732-15576/caparol/partnerberichten/een-thermisch-gevelisolatiesysteem-voor-elke-situatie-en-elk-budget/