livios logo

Op zoek naar een energieneutrale daglichtoplossing?

Met het oog gericht op de toekomst doen we er verstandig aan om zo energieneutraal mogelijk te bouwen en verbouwen. Een basis voor een goede leefomgeving is toch wel daglicht, een primaire levensbehoefte. Op het gebied van daglicht is er een oplossing die ervoor zorgt dat overdag de lamp volledig uit kan blijven.

Een Solatube is dé perfecte en energieneutrale oplossing wat betreft efficiëntere manieren om licht te creëren in een woning. Het innovatieve daglichtsysteem vangt met een speciale, relatief kleine, koepel het daglicht op, dat door een sterk reflecterende buis elke gewenste ruimte in huis bereikt. Door de grond, door de gevel, plat dak of hellend dak en ongeachte de dakbedekking; Solatube is overal toepasbaar!

ECO variant
Een regulier Solatube daglichtsysteem past waarschijnlijk al in jouw (ver)bouwplannen, omdat het bijdraagt aan het reduceren van energie en de bijbehorende kosten en effecten op het milieu. Voor strengere eisen omtrent duurzaam bouwen, zoals passief bouwen, bestaan er ook ECO varianten van de Solatube daglichtbuis. Deze zijn uitgerust met een drie extra geïsoleerde onderdelen, namelijk de koepel, isolatielens en dakopstand. Hierdoor worden isolatiewaardes tot wel 0,5 W/m²K behaald, waardoor hij geschikt is voor passiefbouw.

Ben je benieuwd hoe dit er in jouw huis uit zou kunnen zien? Bekijk eens onze galerij met talloze woningen of vraag naar de mogelijkheden van een daglichtplan!

Bezoek ons Experience Center
Wil je de hoeveelheid daglicht uit de Solatubes zelf ervaren? Kom dan langs op 23 november tijdens de opening van het Solatube Experience Center en profiteer gelijk van de cashbackactie. Meer informatie vind je hier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-12247/techcomlight/partnerberichten/op-zoek-naar-een-energieneutrale-daglichtoplossing/