livios logo

Daglicht en toch privacy thuis? Dit is de oplossing.

Een fijn huis om in te wonen wordt mede gecreëerd door de aanwezigheid van daglicht. Wij, mensen, functioneren namelijk het beste in een leefomgeving met veel daglicht. Er zijn vele manieren om licht aan te brengen in een woning, maar niet iedere toepassing is wellicht geschikt voor jouw huis. Er bestaat een oplossing die nagenoeg overal toegepast kan worden, namelijk de Solatube daglichtbuis.

12595-NL

Solatube in keuken

Foto Techcomlight

12595-NL

Solatube in bijkeuken

Foto Techcomlight

12595-NL

Nieuwe 'vlakke' koepel

Foto Techcomlight

Het toepassen van een Solatube is een slimme manier om je huis te verlichten met daglicht. Het fijne aan dit systeem? Het is geluids- warmte-, uv-werend én isolerend en bovendien heb je geen last van inkijk van buitenaf. Op deze manier behoud je jouw privacy. De opvallend kleine diameter van de koepel brengt verrassend veel daglicht naar binnen. Het daglicht wordt door middel van een reflecterende buis naar de juiste ruimte getransporteerd. Een fraaie plafondplaat vormt de afwerking van het daglichtsysteem. De plafondplaten zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zodat een Solatube altijd past bij jouw interieur.

Nieuwe ‘vlakke’ koepel

Recent is er een aanvullend design geïntroduceerd. Naast de welbekende ronde koepel, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, bestaat er nu ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord is dat!

Win een Solatube

De Solatube daglichtbuis is met zowel de ronde als ‘vlakke’ koepel is bewonderen tijdens Batibouw op standnummer 432 in hal 4. Kom langs op de stand een maak kans op een Solatube! Meer informatie hierover is te vinden op de website van Solatube.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-12595/techcomlight/partnerberichten/daglicht-en-toch-privacy-thuis-dit-is-de-oplossing/