livios logo

Weet je wat daglicht met je interieur kan doen?

Over het interieur in huis denk je waarschijnlijk goed na. In ieder geval bij aanschaf van een meubelstuk, check je toch even of het bij je huidige interieur past. Maar hoe goed je dit ook op elkaar afstemt, en zijn méér factoren dan enkel losse meubelstukken die jouw interieur maken of breken. Één daarvan is daglicht. Heb je wel voldoende daglicht in bijvoorbeeld de gang of woonkamer?

Al staat iets in de winkel of in je gedachten nog zo mooi, eenmaal bij jou in huis kan dit alsnog tegenvallen. Ieder huis is namelijk uniek, mede vanwege de inval van daglicht. Een interieur komt het beste uit de verf bij daglicht. Kunstlicht geeft namelijk een vervormd beeld van kleuren. Enkel daglicht is 100% kleurecht. Wanneer je meer daglicht wil creëren in huis, is een Solatube daglichtbuis een slimme keuze. Een aantal unieke eigenschappen zorgen ervoor dat Solatube hoogstwaarschijnlijk ook in jouw huis toegepast kan worden én bij jouw interieur past.

Diffuus en helder

Solatube brengt diffuus en helder daglicht in iedere kamer van het huis. Ja, zelfs die kleine toilet, donkere zolder of moeilijk te verlichten kelder. Met een relatief kleine koepel (Ø 25 cm of Ø 35 cm) weet het daglichtsysteem veel licht naar te binnen te brengen. Solatube is gemakkelijk toepasbaar op bijna ieder daktype, ongeacht de dakbedekking.

Design in huis

De plafondplaat vormt de afwerking van de daglichtbuis. Het zorgt voor een egale lichtspreiding in de ruimte. Dankzij verschillende designs van de plafondplaten (zowel rond als vierkant) is er altijd een afwerking die bij jouw interieur past. De vierkante afwerking zorgt voor een strakke en moderne afwerking. Bekijk hier welke afwerking jouw voorkeur heeft.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-13457/techcomlight/partnerberichten/weet-je-wat-daglicht-met-je-interieur-kan-doen/