livios logo

Waar een raam ophoudt, gaat Solatube verder

Stel het je even voor; je hebt een prachtig huis met daarin voldoende ramen. Helaas heeft daglichttoetreding door middel van een raam een bepaalde daglichtinval. Bovendien wordt het raam vaak afgeschermd vanwege de hoeveelheid licht en de inkijk van buitenaf. Daardoor komt er in het midden van jouw huis niet genoeg daglicht binnen. Hoe los je dat dan op?

Aan de ene kant wil je niet de negatieve effecten van zonlicht naar binnen laten, zoals warmtetoetreding of uv-straling, maar aan de andere kant wil je wel genoeg daglicht binnen in huis. Een Solatube daglichtbuis is in dit geval een perfecte oplossing. De Solatube daglichtsystemen hebben een uitstekende verhouding tussen isolatiewaarden en de licht- en warmtetoetreding.

Toepasbaar in diverse ruimtes
De daglichtbuizen kunnen nagenoeg overal worden toegepast, zowel voor woning- als utiliteitsbouw en uiteenlopend van renovatie tot nieuwbouw. Als we naar een huis kijken zijn ze onder andere geschikt voor ruimtes waar een raam niet mogelijk of wenselijk is, zoals het toilet of de badkamer. Maar ook de keuken, woonkamer, donkere gangen en trappenhallen behoren zeker tot de mogelijkheden. Of bijvoorbeeld dat donkere hoekje dat is ontstaan door die nieuwe aanbouw.

Energiezuinig
Een Solatube daglichtsysteem gebruikt van zichzelf geen energie. Eenmaal geïnstalleerd is de toetreding van zonlicht geheel kosteloos. Hierdoor bespaar je op het gebied van verlichting en niet te vergeten klimaatbeheersing.

Voor meer informatie kijk op www.solatubehome.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-13684/techcomlight/partnerberichten/waar-een-raam-ophoudt-gaat-solatube-verder/