livios logo

Solatube ® brengt daglicht in huis zonder warmtetoetreding

Met Solatube ® geniet je het hele jaar door van natuurlijk verlichte ruimtes en een aangename binnentemperatuur. De daglichtsystemen van Solatube ® brengen daglicht op elke denkbare plek onder het dak. Het mooie van Solatube ® dat de zonwerende koepel de zonnewarmte en UV-straling buiten houdt. Solatube ® brengt daglicht onder je dak en tegelijkertijd ben je verzekerd van een aangename binnentemperatuur, zelfs tijdens hete zomerdagen.

14247-NL

Op ieder dak past een Solatube ® daglichtsysteem

Foto Techcomlight

14247-NL

Solatube ® brengt daglicht in huis zonder warmtetoetreding

Foto Techcomlight

14247-NL

Een vlakke koepel is ontworpen voor hellende daken.

Foto Techcomlight

Solatube ® heeft een hoge isolatiewaarde

Door de hoge isolatiewaarde van Solatube ® heb je in de winter geen warmteverlies en blijft de binnentemperatuur tijdens koude dagen aangenaam en constant. Doordat Solatube ® een kleine diameter heeft, dient men tijdens de installatie maar kleine uitsparingen te maken in je dak. In combinatie met de hoge U-waarde is het Solatube daglichtsysteem een duurzame keuze.

Solatube ® is op elk dak toepasbaar

Op ieder dak past een Solatube ® daglichtsysteem. Of je nu een rieten dak, een pannendak, een leien dak, een plat dak, sandwichpanelen van bijvoorbeeld Joris Ide of Kingspan of een groendak hebt, Solatube ® heeft altijd de perfect passende dakdoorvoer.

Solatube ® daglichtkoepels kunnen overal op het dak geplaatst worden. Door middel van daglichtbuizen brengen wij het licht naar de gewenste ruimte. Hoe groot of klein de ruimte onder je dak ook is, Solatube ® brengt daglicht naar binnen.

Aanzicht dak behouden met vlakke koepel

Een vlakke koepel is ontworpen voor hellende daken. De koepel vangt het daglicht op en transporteert het licht door een buizensysteem naar de gewenste ruimte. In tegenstelling tot de ronde koepel, zorgt de vlakke koepel voor minder onderbreking van het dakvlak. Dit is ideaal voor monumentale panden omdat het esthetisch is en visueel nauwelijks zichtbaar is. Met een vlakke koepel blijft het historisch gevelbeeld behouden.

Solatube ® neemt bijna geen ruimte in

De daglichtkoepels die het daglicht opvangen zijn overal op je dak te plaatsen. Door de kleine diameter nemen de koepels amper ruimte in. Zo kan je optimaal gebruik maken van je dakoppervlak. Misschien heb je al zonnepanelen op je dak of denk je na over het plaatsen van een zonneboiler. Dat is voor het plaatsen van een daglichtsysteem geen enkel probleem. Ook niet onbelangrijk: Solatube ® is zeer onderhoudsarm. Dit is handig wanneer je daglichtkoepels op moeilijk bereikbare plekken geplaatst zijn.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-14247/techcomlight/partnerberichten/solatube-reg-brengt-daglicht-in-huis-zonder-warmtetoetreding/