livios logo

Maak van je kelder jouw droomruimte met een daglichtsysteem

Wil je jouw kelder betrekken bij je woning? De daglichtsystemen van Techcomlight brengen natuurlijk licht naar de donkerste hoeken van je kelder. Met een speciaal buizensysteem wordt daglicht eenvoudig via een kelderdoorvoer door de grond heen getransporteerd en komt het licht in je kelder terecht. Zo maak je van een donkere kelder een prachtige leefbare ruimte.

14997-NL

De Lucernario: een nieuw soort kelderkoekoek binnenaanzicht

Foto Techcomlight

14997-NL

De Lucernario: een nieuw soort kelderkoekoek buitenaanzicht

Foto Techcomlight

14997-NL

Daglichtsysteem kelder binnenaanzicht

Foto Techcomlight

14997-NL

De Deplosun: compleet prefabsysteem buitenaanzicht

Foto Techcomlight

Het Solatube® daglichtsysteem

Een daglichtkoepel van Solatube® kan in de grond of op een zijmuur worden geïnstalleerd. Via de Solatube® buizen komt het daglicht in uw ondergrondse ruimte terecht. Zo hoef je overdag geen kunstlicht meer te gebruiken in je kelder. Nog een voordeel is dat je het binnenklimaat prima op temperatuur kan houden. Het systeem van Solatube® heeft een hoge isolatiewaarde. Tijdens koude winterdagen blijft de kou buiten en de warmte binnen. Staat de zon te branden tijdens een hete zomerdag? Ook dan houd je de warmte buiten: het Solatube® daglichtsysteem transporteert geen warmte naar binnen.

De Lucernario: een nieuw soort kelderkoekoek

De Lucernario is een nieuw soort kelderkoekoek en kan in je terras of stoep geïnstalleerd worden.  Zo breng je niet alleen daglicht in je kelder: deze moderne koekoek brengt ook natuurlijke of zelfs mechanische ventilatie in je kelder. De ventilatieopeningen zijn altijd open, maar laten geen vuil of insecten door. Daarnaast voert het systeem regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. Het glas van de Lucernario is overloopbaar.

De Deplosun: compleet prefabsysteem

Deplosun is een compleet prefabsysteem en daardoor zeer eenvoudig te installeren. Het glas van dit systeem is vijf keer harder dan gewoon glas en resistent tegen krassen en schuren. Je kan er zonder problemen overheen rijden of lopen. Ideaal als je een systeem zoekt voor in de vloer van je parking of terras!

Wat past bij jouw situatie? Vraag het aan onze daglichtprofessionals!

De verschillende daglichtkoepels en -systemen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Onze daglichtprofessionals denken graag met jou mee, zodat ook jij van je kelder jouw droomruimte kan maken!

Neem contact op met Techcomlight via +32 (0) 15 67 76 07  of info@techcomlight.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-14997/techcomlight/partnerberichten/maak-van-je-kelder-jouw-droomruimte-met-een-daglichtsysteem/