livios logo

Je kelder tegelijk ventileren en verlichten? Met deze oplossing kan het!

Wil je van je kelder een volwaardige leefruimte maken? Dan is een van jouw grootste uitdagingen om er voldoende daglicht binnen te halen. Gelukkig biedt Techcomlight heel wat handige oplossingen aan om zelfs tot in het donkerste hoekje van je kelder natuurlijk licht binnen te trekken. Mooi meegenomen: hun nieuwste daglichtsysteem zorgt meteen ook voor een optimale ventilatie.

Nu we steeds kleiner bouwen en wonen, telt elke vierkante centimeter. Een volwaardige kelder die je kan gebruiken als opberg- of extra leefruimte wint daardoor ook aan belang. Bij nieuwbouw kan je hier sowieso al rekening mee houden, maar ook voor bestaande woningen zijn er oplossingen beschikbaar om een donkere, onbruikbare kelder om te toveren tot een lichte en luchtige kamer.

Kelder ventileren

Kelders zijn vaak vochtige ruimtes. Door deze ruimte goed te ventileren, kan je er probleemloos je spullen opbergen of er een voorraadkamer van maken. Met de Lucernario aerante INOX voorzie je in je tuin, terras of oprit een modern kelderraam. Dat is een uitgebouwde constructie aan je kelder die werkt als ventilatiekanaal. Via een geïntegreerde afvoer met RVS-roosters zorgt het raam bovendien voor een vlotte afvoer van regenwater. De ventilatieopeningen van de koekoek staan open, zodat je kelder ten allen tijde goed verlucht wordt, zonder dat vuil of insecten binnen kunnen.

Voldoende daglicht

Een aangename kelder is niet alleen droog en goed verlucht, ook natuurlijke lichtinval draagt bij aan je comfort. Ook daar zorgt de Lucernario aerante INOX voor. Deze innovatieve oplossing van Techcomlight laat daglicht tot in het donkerste hoekje van je kelder binnenvallen. Het kelderraam is voorzien van onbreekbaar glas, zodat je er zelfs overheen kan lopen. Handig als je kelder aan het terras ligt. Het is ook veiliger dan een traditioneel kelderraam met rooster en eenvoudig schoon te maken. Kortom: de ideale oplossing om je kelder in een klap te verluchten én te verlichten.

Modern ontwerp

De Lucernario aerante Inox is verkrijgbaar in diverse afmetingen en is gemaakt van zijdeglanzend staal. Zo kan je rekenen op een strakke, moderne look, zonder dat het kelderraam te fel opvalt. Het onbreekbare glas is voorzien van een antislipstructuur zodat je er probleemloos overheen kan lopen. En ook voor inkijk hoef je niet te vrezen. Dus je kan het ook perfect gebruiken in een stoep of voor een souterrain.

Voor elke kelder een oplossing

Wil jij van je kelder een droomruimte maken, die goed verlicht en verlucht is? Vraag dan advies aan de professionals van Techcomlight. Naast oplossingen voor de kelder vind je bij ons nog tal van andere daglichtkoepels en -systemen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-15628/techcomlight/partnerberichten/je-kelder-tegelijk-ventileren-en-verlichten-met-deze-oplossing-kan-het/