livios logo

Overal in huis genieten van daglicht? Deze slimme oplossing helpt je op weg

Wist je dat daglicht in huis een van de belangrijkste aspecten is voor een maximaal wooncomfort? En dat natuurlijke lichtinval in huis zelfs bijdraagt aan je gezondheid? Dan heb je er dus alle baat bij om daglicht tot diep in je woning binnen te halen. Dat kan tot in zelfs het donkerste hoekje met de daglichtoplossingen van Techcomlight.

We brengen heel wat van onze tijd binnenshuis door. Om in alle comfort te kunnen wonen en werken is licht heel belangrijk. Daarvoor schakelen we grotendeels onze verlichting aan, terwijl daglicht daarvoor eigenlijk de beste keuze is. Die is namelijk gratis, waardoor je energie bespaart. Bij een nieuwbouwwoning besteed je dan ook best voldoende aandacht aan een goed ontwerp dat daglicht maximaal in je woning laat binnenvallen.

Daglicht in elke ruimte

Maar ook in een bestaande woning trek je makkelijk daglicht binnen met Solatube, de unieke daglichtbuis van Techcomlight. Die transporteert daglicht op een ingenieuze manier in alle denkbare donkere ruimtes in huis, zoals een nachthal, toilet of zolder. Het systeem bestaat uit een ronde of vlakke dakkoepel die daglicht opvangt en via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen transporteert. Een stijlvolle plafondplaat, die beschikbaar is diverse ronde en vierkante formaten, verspreidt het daglicht in de hele ruimte. Tot zelfs twintig meter ver.

Voor elke situatie de geschikte oplossing

Solatube is gemakkelijk toepasbaar op bijna ieder daktype, ongeacht de dakbedekking. Techcomlight biedt eveneens exemplaren aan die je op de buitenmuur kan plaatsen. De installatie van het daglichtsysteem verloopt vlot en snel. Zo kan je al na enkele uren genieten van daglicht in de gewenste ruimte. Het systeem weert bovendien geluid, warmte en uv-stralen én verzekert je van de nodige privacy. Je hebt namelijk geen last van inkijk van buitenaf.

Transformeer je kelder

Doordat je de daglichtkoepel in de grond of in een zijmuur kan installeren, is het de ideale oplossing om een donkere kelder van natuurlijk licht te voorzien. Zo hoef je daar niet altijd kunstlicht aan te doen. Het biedt zelfs de mogelijkheid om van je kelder een volwaardige leefruimte te maken. En dat is mooi meegenomen aangezien we steeds kleiner wonen en elke vierkante centimeter in huis telt.

Ook genieten van meer daglicht?

Benieuwd of Solatube ook voor jouw woning de geschikte oplossing is? Stel al je vragen aan de professionals van Techcomlight. Zij denken graag met jou mee, zodat je maximaal kan genieten van daglicht in huis.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10737-15630/techcomlight/partnerberichten/overal-in-huis-genieten-van-daglicht-deze-slimme-oplossing-helpt-je-op-weg/