livios logo

Eén bekleding voor binnen én buiten? Het kan met de Fermacell Powerpanel H2O!

Of je nu nieuwbouwplannen hebt of kiest voor renovatie, je hebt steevast een hele waslijst aan materialen die nodig zijn om je project tot een goed einde te brengen. Slimme oplossingen zoals de Fermacell Powerpanel H2O zorgen er gelukkig voor dat je je materialenlijst al een stukje kan inkorten want deze afbouwplaat kan je zowel binnen als buiten gebruiken voor water- en weerbestendige constructies.

Powerpanel H2O

De Powerpanel H2O van Fermacell is een cementgebonden afbouwplaat van lichtbeton met een sandwichstructuur die aan beide kanten voorzien is van een deklaagwapening bestaande uit alkalibestendig glasvezelweefsel. Deze opbouw maakt de plaat geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen die blootgesteld zijn aan vocht. Denk maar aan badkamers, douches, wasruimtes, maar ook buitenplafonds en -wanden, dakkapellen, gevels, etc.

Weerbestendige oplossing

De Powerpanel H2O is 100% water- en weerbestendig. Deze stabiele en robuuste afbouwplaat kan je dus met een gerust hart gebruiken voor het bekleden van verlaagde buitenplafonds en geventileerde gevelsystemen. Wil je bijvoorbeeld de oversteek boven je balkon of terras mooi afwerken of een nieuwe look geven? Dan kan je de Fermacell Powerpanel H2O direct op de constructie bevestigen. Na het verlijmen, vastschroeven en uitvlakken van de bevestigingsmiddelen pleister of schilder je het oppervlak naar keuze. Zo geniet je in een handomdraai van een duurzaam buitenplafond.

Mooi gevelaanzicht

Ook voor het creëren van een uniek gevelaanzicht kan je gebruikmaken van de Powerpanel H2O. Denk maar aan een mooie dakkapel of oversteek boven de ingang van je woning. Je bekleedt het gewenste oppervlak eenvoudig met de afbouwplaten en kan ze, in het geval van een geventileerde vliesgevel, zelfs afwerken met steenstrips of een stucsysteem.

Bescherming rondom het huis

Zoek je een gebruiksvriendelijke oplossing voor de wanden van bijvoorbeeld je tuinhuis, carport, pergola of tuinkeuken? Ook dan zit je goed met de Powerpanel H2O. De afbouwplaat kan rechtstreeks op de geventileerde onderconstructie worden gemonteerd en afgewerkt. Schilderwerk, pleisterwerk, betegeling en steenstrips behoren allemaal tot de afwerkingsmogelijkheden.

Zelf aan de slag

Wil je graag met de Powerpanel H2O aan de slag? Download dan eerst even de brochure met productinformatie en verwerkingsrichtlijnen. Zo ben je zeker van een optimale verwerking. Uiteraard kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de specialisten van Fermacell voor professioneel advies op maat.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10748-15472/fermacell-bv-james-hardie-europe-group/partnerberichten/een-bekleding-voor-binnen-en-buiten-het-kan-met-de-fermacell-powerpanel-h2o/