livios logo

DreamClick: dit kliksysteem is snel én kinderspel

Snel. Gemakkelijk. Creatief. Dat is ons innovatieve DreamClick-kliksysteem. Een droom voor wie zelf eenvoudig zijn vloer wil plaatsen. Dit intuïtieve systeem is beschikbaar voor de vinylcollecties Pure en Style. 

15405-NL

Pure_Classic Oak Gray

Foto BerryAlloc

15405-NL

Pure_Authentic Oak Natural

Foto BerryAlloc

15405-NL

dreamclick pattern

Foto BerryAlloc

Snel. Je installeert deze vloer tot 50% sneller dan met een traditioneel kliksysteem. Je legt in een half uurtje zo’n 12 m². Of zelfs meer als je met twee werkt: dan start je vanuit het midden van de kamer om zo samen naar buiten toe te werken. Dat kan dankzij het 360°-systeem, waarmee je planken en tegels vanuit elke kant in elkaar klikt. 

Gemakkelijk. Geen stof, geen gezaag – in elke betekenis van het woord. Je hebt alleen een simpel stanleymes nodig om de plank in de juiste vorm te snijden. Dan klik je planken en tegels op elke mogelijke manier aan elkaar. Ideaal ook voor renovatiewerken, want je installeert Pure en Style zwevend op een bestaande vloer, zonder stof en opkuiswerk.

Creatief. Ontwerp de vloer van jouw dromen met DreamClick. Mix en match verschillende planken en tegels, kleuren en patronen. Wil je een visgraatpatroon? Dat kan. Hout en steen combineren. Zeker! Laat je inspireren en leg de puzzel die past bij jouw persoonlijkheid met onze vinylplanken en -tegels. 

Bekijk de DreamClick-installatievideo

Ontdek onze DreamClick-collecties. Je kiest uit twee opties: Pure of Style. Met Pure leg je de stilste vinylplanken en -tegels in huis – de stilste op de markt. Style geeft je vloer een natuurlijke uitstraling met designs en kleuren die het gevoel creëren van echt hout. 

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10752-15405/berryalloc/partnerberichten/dreamclick-dit-kliksysteem-is-snel-en-kinderspel/