livios logo

Advies nodig over je (ver)bouwproject? Hier kan je terecht

Ga jij binnenkort je droomhuis (ver)bouwen? Dan is het belangrijk dat je op voorhand goed nadenkt voor je je handen uit de mouwen steekt. Begin er dus zeker niet aan zonder het juiste bouwadvies in te winnen en een stappenplan op te stellen. Pas dan kan je het ook tot in de puntjes volgen en je project tot een goed einde brengen. Heb jij nog kwalitatief bouwadvies op maat nodig? Dan kan je aankloppen bij Acasus.

13609-NL

Met al je vragen en voor onafhankelijk advies over je (ver)bouwproject kan je bij Acasus terecht.

Foto Acasus - onafhankelijk bouwadvies

13609-NL

Wil je beroep doen op ons advies? Dan doe je dat best al zo vroeg mogelijk in je project.

Foto Acasus - onafhankelijk bouwadvies

Alles wat je maar wil weten
Isoleer je best eerst je dak, muren of vloer? Wat met de verwarmingstechniek? Hoe renoveer je je woning met milieuvriendelijke en duurzame materialen? En welke premies kan je allemaal aanvragen? Met die en nog veel meer vragen kan je bij Acasus terecht voor onafhankelijk advies over je (ver)bouwproject . Onze adviseurs bestuderen je plannen, bekijken waar je nog winst kan boeken op vlak van tijd, comfort en budget en maken samen met jou een stappenplan op voor het hele verloop.

Tip: Wil je beroep doen op ons advies? Dan doe je dat best al zo vroeg mogelijk in je project. Je hoeft zelfs nog niet over een plan van de architect te beschikken.

Hierop kan jij rekenen
Wat je van de experts van Acasus kan verwachten? In de eerste plaats voeren we samen een persoonlijk gesprek van ongeveer twee uur, waarbij we je op een heldere en duidelijk manier kwalitatief advies geven. Maak je geen zorgen: je hoeft heus niet over een technische achtergrond te beschikken. Of het nu om een nieuwbouwwoning, grondige renovatie of kleine aanpassing gaat, je keert terug naar huis met een oplossing op maat en een concreet antwoord op al je vragen . Neem ook gerust je architect mee naar het gesprek.

Opgelet: wat wij doen, vervangt het werk van je architect niet. Zo maken we bijvoorbeeld zelf geen technische berekeningen.

Zo vraag je het aan
Kan je nog wat meer informatie gebruiken voor je project en wil je beroep doen op bouwadvies van Acasus? Vul dan hier het digitale aanvraagformulier in . Zo beschikken we meteen over de nodige gegevens en kunnen we je zo vlot mogelijk van dienst zijn. Onze adviseurs nemen binnen de twee weken contact met je op om een concrete afspraak in te plannen. Heb je geen nood aan uitgebreid bouwadvies, maar zit je wel met een kleinere vraag? Dan helpt ons adviesloket je graag verder.

Wat kost het?
Breng je met je nieuwbouwplannen een bezoek aan ons kantoor in Diksmuide? Dan betaal je nu dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen maar 25 euro voor ons bouwadvies. Werk je aan een renovatieproject? Dan adviseren we je graag ter plaatse op de werf, en dat voor 50 euro. Opgelet: dankzij een extra tussenkomst van je gemeente is dat voor jou misschien zelfs helemaal gratis. Vraag het op voorhand zeker een keer na bij de milieudienst van de gemeente waarin je (ver)bouwt.

Kan jij nog bouwadvies gebruiken? Op deze expertise kan je bij Acasus rekenen .

13 dingen die je moet weten over verbouwpartners


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10753-13609/acasus--onafhankelijk-bouwadvies/partnerberichten/advies-nodig-over-je-ver-bouwproject-hier-kan-je-terecht/