livios logo

Bouwen of verbouwen stresserend? Niet noodzakelijk, als je de juiste partner kiest!

Bouwen of verbouwen kan veel stress en slapeloze nachten met zich meebrengen. De complexiteit van het traject, de regelgeving en het bewaken van het beschikbare budget zijn dingen waar je van wakker kan liggen. Onvoorziene zaken kunnen de oplevertermijn of het budget serieus overhoop gooien. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden tussen materialen, bouwmethodes en beschikbare technieken. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer! 

13410-N

Limburg bouwt Frank Gielen

Foto Hustings Bouwgroep

13410-N

Familie bedrijf 2de en 3de generatie

Foto Hustings Bouwgroep

Daarom is het zo belangrijk om te bouwen met een betrouwbare partner mét kennis van zaken en ervaring. Dankzij deze professionele en persoonlijke begeleiding word je in het volledige traject van het prille begin tot het einde stap voor stap meegenomen om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.  

Plan van aanpak: bouwen zonder stress 

De complexiteit van het bouwproces kan je wel eens overrompelen. Daarom vinden we het zo belangrijk om jou stap voor stap bij te staan in het hele proces en te adviseren, van eerste steen tot afgewerkte woning. 

Hoe gaan we te werk?

 • Kennismakingsgesprek: samen bespreken we jouw wensen en de mogelijke woonoplossingen 
 • We werken een voorontwerp uit 
 • Op basis van dit voorontwerp maken we een prijsofferte, die we samen met jou bespreken
 • We bekijken de prijsofferte en het voorontwerp uitvoerig en brengen aanpassingen aan (indien nodig) 
 • We herhalen de vorige stap tot jij 100 procent tevreden bent met het voorontwerp en de prijsofferte 
 • Op het ogenblik dat de stedenbouwkundige vergunning ingediend wordt, ken je de exacte kostprijs van het project. Geen onaangename verrassingen achteraf. 
 • Tijdens het wachten op de vergunning bespreken we samen de uitvoering en bekijken we de materiaalkeuzes. Materialen worden samengevoegd, offertes worden besproken zodat alles duidelijk is voor we aan je woning starten. 
 • We starten uiterlijk 2 maanden na de definitieve vergunning. Het volledige traject voor een standaard nieuwbouwwoning duurt ongeveer een 10-tal maanden waarin we blijven communiceren met jou over de stand van zaken.  

  Bezoek onze website en laat je inspireren! 

  Ben je benieuwd naar onze aanpak? Kom langs op onze open-deur-dag op 24 november van 10u tot 17u. Schrijf je gratis in via deze link

  In samenwerking met

  Bekijk alle partners

  https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10755-13410/hustings-bouwgroep/partnerberichten/bouwen-of-verbouwen-stresserend-niet-noodzakelijk-als-je-de-juiste-partner-kiest/