livios logo

Trendalert: keukenwerkblad met geaderd design

Een egaal werkblad in je keuken? Die tijd is voorbij! De nieuwe trend zijn keukenwerkbladen met een gevlamd of geaderd design. Zo is je centrale kookeiland ook een interieurobject als je niet aan het koken bent. Bij Cosentino vind je de perfecte kleur op maat van je interieur.

13376-NL

De Eternal Calacatta Gold is subtiel, maar zorgt toch voor het nodige wow-effect.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13376-NL

De Silestone Eternal Emperador bestaat uit natuurlijke tinten die warmte uitstralen.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13376-NL

De Silestone Eternal Marquina is dé kleur bij uitstek voor wie gedurfd uit de hoek wil komen.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

Marmerlook…

Kookeilanden staan steeds vaker centraal in onze leefruimte en vormen een interieurobject op zich. Een werkblad of eiland in marmerlook geeft een uniek accent aan je leefruimte. Silestone van Cosentino heeft niet alleen de look van marmer, maar ook heel wat extra voordelen: het materiaal is onderhoudsvriendelijk, schok- en vlekbestendig.

… met geaderd patroon

Silestone is verkrijgbaar in 50 kleuren. De Eternal-reeks van Cosentino wordt gekenmerkt door een geaderd design. Het patroon loopt onafgebroken door over de verschillende zijden en wanden van je kookeiland. Net zoals echt marmer. Bij Cosentino vind je voor iedere keuken een passende kleur:

1. Gedurfde keuze: wit op zwart

De Silestone Eternal Marquina is dé kleur bij uitstek voor wie gedurfd uit de hoek wil komen. De witte aders op het zwarte oppervlak vallen meteen op en maken van jouw keukenwerkblad een echte eyecatcher. 

2. De favoriet: goud op wit

Het paradepaardje van Silestone? De Eternal Calacatta Gold. Deze kleur is de best verkochte kleur in België. Het witte oppervlak met zijn grijsgouden nerven is subtiel, maar zorgt toch voor het nodige wow-effect.

3. Liever een warmere tint?

De Silestone Eternal Emperador bestaat uit natuurlijke tinten die warmte uitstralen. De roomachtige gespikkelde aders op het aardebruin oppervlak geven het keukenblad een levendige look.

Laat je inspireren

Ben je helemaal weg van een geaderd design? Ontdek hier de volledige Eternal-collectie. Wil je jouw keuken zelf ontwerpen? Met de 3D-tool van Cosentino bepaal je eenvoudig de keukenopstelling en kan je met de verschillende kleuren spelen.

Meer weten? Surf naar www.silestone.com of laat een offerte maken bij een Silestone-distributeur bij jou in de buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10767-13376/silestone-kwartscomposieten-werkbladen/partnerberichten/trendalert-keukenwerkblad-met-geaderd-design/