livios logo

Het nieuwe jaar vlekkeloos starten? Dat doe je met dit keukenwerkblad!

Een vlekkeloze keuken het hele jaar door? Met een Silestone-werkblad van Cosentino kan je het nieuwe jaar zonder problemen aan, want Silestone is bestand tegen bijna alle omstandigheden. Vlekken en krassen zijn voorgoed verleden tijd!

13574-NL

Silestone bestaat voor 90% uit natuurlijk kwarts.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13574-NL

Een Silestone-keukenwerkblad is makkelijk te onderhouden.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13574-NL

Silestone is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

Silestone bestaat voor 90% uit natuurlijk kwarts. Dit kwartscomposiet heeft de look van marmer en zorgt voor een knap staaltje design in je keuken. Hoewel Silestone evenveel klasse uitstraalt als echt marmer, biedt dit materiaal heel wat extra voordelen. 

Onderhoudsvriendelijk

Het grootste voordeel? Een Silestone-keukenwerkblad is bestand tegen de dagelijkse routine in je keuken en makkelijk te onderhouden. Het werkblad is zuur-, kras- en schokbestendig. Ook vlekken krijgen geen kans. Of je nu olijfolie morst of citroensap. Dit werkblad is bestand tegen de meest hardnekkige vlekken!

25 jaar garantie

Een Silestone-werkblad is heel sterk. Om dit te bewijzen biedt Cosentino je een unieke garantie van 25 jaar aan. Bewaar de aankoopbon en registreer je werkblad binnen de zes maanden na aankoop om deze garantie te activeren.

50 kleuren

Silestone is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en in verschillende afwerkingen. Van Desert Silver tot Classic Calacatta. Ontdek hier de volledige collectie van Silestone. Je vindt er ongetwijfeld de kleur die je zoekt. Hou je van een geaderd design? Dan zijn deze populaire Silestone-werkbladen misschien wel iets voor jou.

Ontdek het zelf

Welk werkblad is jouw favoriet? Met de handige ontwerptool van Cosentino test je de verschillende kleuren online uit. Benieuwd hoe het werkblad er in het echt uit ziet? Ga dan langs bij een Silestone-distributeur in je buurt.

Meer info? Surf naar www.silestone.com


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10767-13574/silestone-kwartscomposieten-werkbladen/partnerberichten/het-nieuwe-jaar-vlekkeloos-starten-dat-doe-je-met-dit-keukenwerkblad/