livios logo

4 tips voor een onderhoudsvriendelijke keuken

Je materiaalkeuze is allesbepalend voor je keuken. Niet alleen voor het uitzicht, maar ook voor het onderhoudsgemak. Silestone verklapt hét geheim voor een prachtige én onderhoudsvriendelijke keuken!

13905-NL

Silestone is ultrasterk en bestand tegen vlekken, zuren, krassen en schokken.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13905-NL

Silestone is in grote oppervlakken verkrijgbaar, waardoor je een minimum aantal voegen hebt.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

13905-NL

De Silestone Integrity-spoelbak is gemaakt uit een materiaal met een lage porositeit.

Foto Silestone, kwartscomposieten werkbladen

1. Onderhoudsvriendelijk werkblad

Je keukenwerkblad moet tegen een stootje kunnen. Silestone is de beste keuze om functionaliteit en design te combineren. Dit materiaal bestaat voor 94% uit kwarts, is ultrasterk en bestand tegen vlekken, zuren, krassen en schokken. Dankzij de N-Boost technologie is je werkblad gemakkelijker dan ooit te onderhouden en te reinigen.

2. Keukeneiland in één materiaal

Wie droomt er nu niet van een groot centraal eiland in zijn keuken? Silestone is in grote oppervlakken verkrijgbaar, waardoor je een minimum aantal voegen hebt. Zo geniet je van een keukeneiland dat makkelijk te onderhouden en quasi naadloos is. Kies je voor een geaderd werkblad? Of hou je eerder van een effen kleur? Ontdek hier het brede assortiment kleuren.

3. Geïntegreerde spoelbak

Nog een belangrijk element in je keuken: de spoelbak. Die moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en een frequente blootstelling aan water en vet. De Silestone Integrity-spoelbak is gemaakt uit een materiaal met een lage porositeit. Hierdoor is hij tegen alles bestand! Bovendien wordt de Integrity-spoelbak in je Silestone-werkblad verwerkt en gepolierd zodat je geen naden meer ziet. Het resultaat: een hygiënisch en strak geheel!

4. Beschermende spatwand

Ook de achter- of spatwand verdient speciale aandacht in je keuken. Hij staat continu bloot aan vetspatten en hoge temperaturen. Een spatwand in Silestone garandeert een optimale hygiëne in je keuken. Zeker dankzij de N-Boost technologie. Bovendien kies je met het uitgebreide kleurenpalet van Cosentino zelf de kleur. Trek je de kleur van je werkblad door of maak je een echte blikvanger van je spatwand?

Meer info

Je eigen keuken ontwerpen? Creëer met deze tool een 3D-versie van je keuken of gebruik de online designtool om verschillende kleuren uit te testen. Meer weten over Silestone? Zoek een verkooppunt in je buurt of neem contact op via het contactformulier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10767-13905/silestone-kwartscomposieten-werkbladen/partnerberichten/4-tips-voor-een-onderhoudsvriendelijke-keuken/