livios logo

Een nieuw keukenwerkblad voor elke stijl: welke is jouw favoriet?

Een nieuwe keuken kan je volledige naar je eigen smaak inrichten. Tot in de kleinste details. Zo is ook je werkblad bepalend voor de stijl die je keuken uitstraalt. Wil je een moderne, vintage, landelijke, klassieke of Scandinavische twist? Bij Cosentino vind je keukenwerkbladen in de meest uiteenlopende designs.

15249-NL

Silestone Eternal Noir

Foto Dekton

15249-NL

Silestone Loft Camden

Foto Dekton

15249-NL

Silestone Iconic White

Foto Dekton

15249-NL

Dekton Arga

Foto Dekton

15249-NL

Dekton Soke

Foto Dekton

Moderne (marmer)look

Een moderne keuken is praktisch en eenvoudig van ontwerp. Met rechte lijnen creëer je een strakke en moderne uitstraling. Zowel traditionele kleuren zoals wit, grijs en zwart als gewaagde kleuren met een marmerprint komen hier tot hun recht. Met de kleuren uit de Silestone Eternal-collectie bijvoorbeeld kies je voor een werkblad met een marmerpatroon dat over je hele werkblad doorloopt. Zo’n werkblad is ideaal voor wie oog heeft voor design.

Industriële stijl

Hou je meer van een industriële sfeer en wil je graag een werkblad met de look van beton? De Silestone Loft-collectie bestaat uit vijf nieuwe kleuren en dessins die geïnspireerd zijn op beton: Camden, Nolita, Poblenou, Corktown en Seaport. Deze werkbladen hebben een stoere look en passen perfect bij een industriële loftstijl. Ook de vier kleuren uit de Industrial Collection van Dekton sluiten hier mooi bij aan.

Scandinavische sfeer

De Scandinavische stijl wordt op zijn beurt gekenmerkt door hout en lichte of warme tinten. Deze zorgen voor een rustig en evenwichtige sfeer in je keuken. Ben je fan van een Scandinavisch interieur? Kies dan voor lichte kleuren zoals grijs, wit- en ivoortinten. Ook deze vind je terug onder de Silestone-kleuren. Van Iconic White tot Tigris Sand. Met deze lichte tinten kom je helemaal tot rust. 

Een vleugje luxe

Wil je liever een echte blikvanger als werkblad? Dan zijn de kleuren uit de Dekton Stonika Xgloss-reeks ongetwijfeld op je lijf geschreven! Met deze luxueuze kleuren met een glanzende afwerking keert Cosentino terug naar de natuur. Zo is Kahlo bijvoorbeeld geïnspireerd op Patagonische natuursteen en is Arga een speelse knipoog naar Taj Mahal kwartsiet. Over een uniek effect gesproken!

Meer weten over Silestone en Dekton?

Silestone-werkbladen zijn bestand tegen vlekken, zuren, schokken en krassen. Een Dekton-werkblad heeft dezelfde eigenschappen, maar is ook hitte- en vorstbestendig. Benieuwd naar meer? Bekijk hier alle Silestone-dessins en Dekton-kleuren. Zoek je nog extra inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Laat je inspireren door deze voorbeelden of ga langs in een verkooppunt in je buurt om de werkbladen in het echt te bewonderen.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10768-15249/dekton/partnerberichten/een-nieuw-keukenwerkblad-voor-elke-stijl-welke-is-jouw-favoriet/