livios logo

3x Dekton als werkblad, 3 verschillende keukenstijlen

De keuken is het hart van je woning: je vertoeft er samen met je gezin of dineert er gezellig met vrienden. Je werkblad mag dus gerust een blikvanger zijn. Wil je een stijlvol keukenwerkblad dat ook hittebestendig is? Dan is een Dekton-werkblad van Cosentino een slimme keuze. Laat je inspireren door deze drie realisaties.  

16595-NL

Dekton Danae

Foto Dekton

16595-NL

Dekton Entzo

Foto Dekton

16595-NL

Dekton Entzo

Foto Dekton

16595-NL

Dekton Helena

Foto Dekton

16595-NL

Dekton Helena

Foto Dekton

1. Dekton Danae: Scandinavische toets

Charlotte en Frederik gebruikten bij de renovatie van hun woning vooral natuurlijke materialen en kleuren. Om een warm Scandinavisch interieur te bekomen, combineerden ze hun houten keukenkasten met een Dekton-werkblad in een natuurlijke kleur: Dekton Danae. De verschillende beige nuances doen denken aan zand dat opstuift in de woestijn. Ze kozen voor Dekton, omdat dit materiaal verschillende designmogelijkheden biedt. Zo is hun werkblad 6,5 meter lang en quasi naadloos. Bovendien is Dekton bestand tegen krassen, vlekken en warme temperaturen. Kortom: het ideale werkblad voor foodies Charlotte en Frederik. Bekijk hier meer foto’s van hun keuken.  

2. Dekton Entzo: elegante marmerlook  

Vind je een witte keuken maar saai? De bewoners van deze woning in Finland bewijzen dat ze met een uniek werkblad hun keuken een leuke twist kunnen geven. Ze kozen voor luxueuze en tijdloze materialen in hun interieur en een volledig witte keuken. Als finishing touch werkten ze het werkblad en de spatwand af met  Dekton Entzo. Deze kleur is geïnspireerd op Calacatta Gold marmer. De gouden aders in het werkblad zorgen voor een marmerlook met een natuurlijke elegantie. Bekijk hier meer foto’s van de keuken.

 3. Dekton Helena: klassiek accent

Anne is in Denemarken een bekende patissier. Omdat ze haar creaties graag op haar blog en Instagram-pagina toont, zocht ze bij het renoveren van haar keuken het ideale werkblad waarop ze al het lekkers kan uitstallen en fotograferen. Ze koos voor het werkblad Dekton Helena. Die kleur is geïnspireerd op onyx natuursteen en bevat verschillende wit- en grijstinten. Het glanzende oppervlak zorgt voor reflecties en meer karakter in haar foto’s. Dankzij de sterke technische kwaliteiten van het werkblad kan ze bovendien zorgeloos koken. Bekijk hier meer foto’s.

Aan de slag!

Ben jij ook op zoek naar het ideale keukenwerkblad? Bekijk hier alle mogelijke kleuren en designs of ontwerp je eigen keuken met de 3D-keukenplanner van Cosentino. Meer informatie over keukenwerkbladen vind je op www.cosentino.com/nl-be


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10768-16595/dekton/partnerberichten/3x-dekton-als-werkblad-3-verschillende-keukenstijlen/