livios logo

Een en al overzicht dankzij de nieuwe OpenStage-laden

Een en al overzicht: met de transparante OpenStage-laden van de Liebherr IRBPdi 5170 Peak geven wij een nieuwe dimensie aan bedieningscomfort en design. Geïnspireerd door vitrines in delicatessenwinkels stalt het OpenStage model uw levensmiddelen overzichtelijk uit. De laden presenteren de gehele inhoud van de koelkast met een optimaal overzicht en een ideale ergonomische toegang.

15913-NL

Liebherr IRBPdi 5170 Peak (OpenStage)

Foto Liebherr

15913-NL

Interieur Liebherr IRBPdi 5170 Peak (OpenStage)

Foto Liebherr

15913-NL

OpenStage laden IRBPdi 5170 Peak

Foto Liebherr

Het hoogwaardige design van het interieur, met een SmartSteel achterwand en binnendeur en een ventilator met subtiele sfeerverlichting, maakt van elke deuropening een bijzondere belevenis.

Op de praktische laden kunt u een groot aantal dranken uitstallen en deze gemakkelijk uitnemen. Hoogwaardige relingen zorgen voor de stabiliteit van de flessen, terwijl het geassisteerde en gedempte sluitingsmechanisme voor een hoog gebruikscomfort zorgt.

Elke glazen lade van de OpenStage kan een maximale belasting van 22 kg dragen. Het maximale laadgewicht van de 5 laden is 50 kg in totaal. Het is ook mogelijk om alle glazen laden tegelijk uit te trekken met de hierboven vermelde laadgewichten.

Onderaan het apparaat vindt u drie groenteladen met de beproefde BioFresh-technologie. Bij temperaturen net boven 0 °C en de perfecte luchtvochtigheid biedt BioFresh de ideale condities. Groenten en fruit zijn goed op hun plek in de luchtdichte Fruit & Vegetable-safe. Vlees, vis en melkproducten bewaart u het beste in de DrySafe.

U vindt meer informatie over de IRBPdi 5170 Peak (OpenStage) op onze website.

Beschikbaar vanaf april 2022.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10772-15913/liebherr/partnerberichten/een-en-al-overzicht-dankzij-de-nieuwe-openstage-laden/