livios logo

In 3 stappen naar uw ideale terrasoverkapping

Naast de klassieke oplossingen voor zonwering zoals screens en knikarmschermen is er de laatste jaren een duidelijke trend naar oplossingen voor buiten leven. Consumenten willen niet alleen in de schaduw zitten, ze willen echt meer buiten gaan even ongeacht de weersomstandigheden. Maar hoe kies je nu de overkapping die het best aan jouw woning aansluit? Volg ons 3 stappen plan naar jouw ideale overkapping.

12561-NL

Een terrasoverkapping van Brustor kan zowel aangebouwd aan de woning als losstaand.

Foto Brustor

12561-NL

Een terrasoverkapping van Brustor kan aangebouwd worden aan de woning.

Foto Brustor

12561-NL

De Brustor lamellen in S vorm zijn stevig en schuiven compact in elkaar bij het openen.

Foto Brustor

12561-NL

Minimaal restdak van 13% bij het openen van de Brustor B600

Foto Brustor

1. Aangebouwd aan de woning of een losstaand in de tuin

Waar wens je je terrasoverkapping te installeren? Op je terras om de perfecte schaduw te creëren en zo binnenskamers de warme temperaturen te doen verdwijnen of eerder in je tuin in direct zonlicht? Je hebt daarom de keuze uit een alleenstaande of aanbouwversie. In België zien we dat 7 op de 10 producten worden aangebouwd omdat een pergola vaak een verlengstuk is van de woning, een extra buitenruimte. De terrasoverkappingen kunnen ook, afhankelijk van het type, gekoppeld worden in de lengte of in de breedte om grotere oppervlaktes te overdekken.

2. Kies voor een overkapping met doekdak of lamellendak

Je hebt de keuze uit kantelbare en/of openschuifbare lamellen of terrasoverkappingen met een vouw- of oprolbaar doek. Wanneer je kiest voor een lamellendak doseer je zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te kantelen of te sluiten. Wanneer je kiest voor een terrasoverkapping met doek, kun je het doek naar eigen wens open- en dichtschuiven. Je hebt dus zelf volledige controle over zonlicht, warmte en natuurlijke ventilatie.

Als je kiest voor de Brustor B-600 kan je de lamellen ook volledig openschuiven. De terrasoverkapping B600 heeft lamellen met speciale S-vorm, deze vorm zorgt ervoor dat de lamellen erg stevig zijn en laat toe dat ze bij het openen erg compact in elkaar schuiven, er blijft slechts 13% restdak over als het dak volledig open is. Beide functies, roteren en openschuiven, staan volledig los van elkaar. Het design van de B600 oogt lichter en eleganter door de sierlijke lamellen. Het golvend plafond leent zich uitstekend om te spelen met de optionele indirecte ledverlichting in de goten. Deze unieke sfeerverlichting brengt extra glans bij valavond, zeker wanneer diverse zachte RGB kleuren elkaar afwisselen. Voor meer licht kunnen extra ledstrips naadloos opgehangen worden aan de goten met een nieuw ontworpen clipsysteem waar diverse patenten op berusten. Ideaal voor lange zomeravonden.

3. Personaliseer zoals jij wil

Personaliseer je terrasoverkapping aan de hand van allerlei opties: ledverlichting voor een sfeervol effect of verwarming voor op koele avonden, screens, luidsprekers, regensensor… Je kiest ook zelf de kleur van het frame en de lamellen of het doek.

> Vraag gratis een offerte aan

> Ontdek alle Brustor terrasoverkappingen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-12561/brustor/partnerberichten/in-3-stappen-naar-uw-ideale-terrasoverkapping/