livios logo

Ontdek de 4 troeven van de Brustor screens

Brustor stelt een uitgebreid gamma voor met verschillende functies. Screens kunnen verduisteren of warmte buiten houden. Er zijn heel wat mogelijkheden met de binnen- en buitenscreens van Brustor. 

12620-N

De Brustor screens garanderen een aangenaam binneklimaat

Foto Brustor

12620-N

Zowel voor nieuwbouw als voor verbouwingen kunnen de Brustor screens worden toegepast.

Foto Brustor

12620-N

Brustor screens worden steeds op maat gemaakt van jouw woning.

Foto Brustor

1) Binnentemperatuur van de woning onder controle houden
Screens aan de buitenzijde van het raam zijn een perfecte zonwering. Zo kan je de warmte buiten houden. Komt goed van pas bij moderne woningen met grote glaspartijen. En zo houd je ineens ook vervelende muggen en vliegen buiten.

2) Zalige nachtrust in het donker
Screens met een verduisterend doek garanderen een zalige nachtrust. Bovendien zitten de screens vastgeritst dankzij de ZIP-screen technologie en gaan ze niet flapperen bij wind.

3) Nieuwbouw en verbouwing
Zowel voor nieuwbouw als voor verbouwingen kunnen screens worden toegepast. Ofwel ingebouwd ofwel in opbouw. Het is belangrijk dat je een Brustor dealer uitnodigt bij jou thuis zodat hij jou ter plaatse kan adviseren over het type screen dat bij je past.

4) Vlot te bedienen
Screens kan je bedienen via een schakelaar of afstandsbediening of zelfs via je smartphone. Er zijn nu ook screens die aangestuurd worden door zonne-energie! Perfect voor bijvoorbeeld een slaapkamer waar geen stroomtoevoer voorzien is.

Wist je dat …
Er nu ook screens beschikbaar zijn op zonne-energie? Ideaal voor ruimtes waar geen elektrische aansluiting voorzien is.

Ontdek het volledig aanbod Brustor screens

Laat je inspireren door de screens van Brustor

Vraag gratis een offerte aan


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-12620/brustor/partnerberichten/ontdek-de-4-troeven-van-de-brustor-screens/