livios logo

Altijd buiten dankzij een terrasoverkapping met lamellendak

Een terrasoverkapping met lamellendak zorgt ervoor dat je ongeacht de weersomstandigheden van je tuin kan genieten. Een terrasoverkapping kan aangebouwd worden aan de woning, of losstaand in de tuin.

12679-N

Dankzij een Brustor terrasoverkapping geniet je het hele jaar van je tuin!

Foto Brustor

12679-N

Een overkapping met kantelbare lamellen laat toe te spelen met zon en schaduw.

Foto Brustor

12679-N

Maximaal cabrio-effect bij de terrasoverkapping B600 : slechts 13% restdak bij open dak.

Foto Brustor

12679-N

Personaliseer jouw terrasoverkapping naar eigen wens: kleur, verlichting, muziek, screens, ...

Foto Brustor

Kantelbaar en/of openschuifbaar lamellendak

Wanneer je kiest voor een lamellendak doseer je zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te laten kantelen, open te schuiven of te sluiten. Je hebt de keuze uit kantelbare en/of openschuifbare lamellen.

Brustor B200XL: kantelbaar lamellendak met oneindig veel opties

De Brustor B200 (XL) is beslist de meest veelzijdige terrasoverkapping in het aanbod. Zowat elke optie, toepassing en bouwmogelijkheid behoren tot het repertoire van de B200 (XL).

Dankzij de kantelbare lamellen, kan je de hoeveelheid licht, schaduw en ventilatie doseren. Je kan je terrasoverkapping ook volledig gaan personaliseren dankzij de vele optiemogelijkheden. Spots in de dakstructuur, indirecte en directe ledverlichting op de goten of ingebouwde ZIP-screens. Verwarming, muziek, kleurkeuze, …

Deze terrasoverkapping met lamellendak kan je plaatsen in de meest uiteenlopende combinaties. Als dak, alleenstaand, gekoppeld, in kruis- of L-vorm. Doordat de terrasoverkapping gekoppeld kan worden, zowel in de lengte als in de breedte, kunnen grote oppervlaktes overdekt worden.

Bekijk hier de productvideo van de Brustor B200XL

Brustor B600: kantelbaar én openschuifbaar lamellendak voor maximaal cabrio-effect

Als je kiest voor de Brustor B-600 kan je de lamellen niet alleen kantelen maar ook volledig openschuiven. Handig voor als je volledig in de zon wenst te zitten of bij een aangebouwde constructie het zonlicht maximaal wenst binnen te laten in de woning.

De terrasoverkapping B600 heeft lamellen met speciale S-vorm, deze vorm zorgt ervoor dat de lamellen erg stevig zijn en laat toe dat ze bij het openen erg compact in elkaar schuiven, er blijft slechts 13% restdak over als het dak volledig open is. Beide functies, roteren en openschuiven, staan volledig los van elkaar. Het design van de B600 oogt lichter en eleganter door de sierlijke lamellen. Het golvend plafond leent zich uitstekend om te spelen met de optionele indirecte ledverlichting in de goten of ledstrips in de lamelle. Deze unieke sfeerverlichting brengt extra glans bij valavond, zeker wanneer diverse zachte RGB-kleuren elkaar afwisselen. Ideaal voor lange zomeravonden.

Bekijk hier de productvideo van de Brustor B600

Personaliseer naar jouw wensen

Personaliseer je terrasoverkapping aan de hand van allerlei opties: ledverlichting voor een sfeervol effect of verwarming voor op koele avonden, screens, luidsprekers, regensensor,… Je kiest ook zelf het kleur van het frame en de lamellen of het doek.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-12679/brustor/partnerberichten/altijd-buiten-dankzij-een-terrasoverkapping-met-lamellendak/