livios logo

Zonnescherm of terrasoverkapping?

Er is een belangrijk onderscheid tussen zonwering die schaduw creëert of zonwering die het mogelijk maakt om echt meer buiten te gaan leven. Ontdek in onderstaande video jouw ideale zonwering: zonnescherm of terrasoverkapping?

12682-N

Dankzij een Brustor terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin.

Foto Brustor

12682-N

Een knikarmscherm creëert een koele en schaduwrijke plaats en houdt de woning heerlijk fris.

Foto Brustor

Met een zonnescherm weer je de zon op warme dagen maar behoud je een optimale licht- en warmte inval tijdens de koelere maanden. Brustor maakt elk zonnescherm op maat, aangepast aan jouw woning en wensen. De knikarmschermen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Daarnaast zien we een opmars van de pergola’s of overkappingen met een lamellendak of een doekdak. Je kan kiezen voor een losstaande constructie of aangebouwd aan jouw woning. Een lamellendak is dé oplossing bij uitstek indien je meer wil dan enkel in de schaduw zitten, bijvoorbeeld, lekker verder barbecueën tijdens een zomerse regenbui, op een frisse lentedag uit de wind zitten om te ontbijten.

Ontdek in onderstaande video jouw ideale zonwering: zonnescherm of terrasoverkapping?

Zoek een Brustor dealer in jouw buurt

Vraag gratis een offerte aan


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-12682/brustor/partnerberichten/zonnescherm-of-terrasoverkapping/