livios logo

De 4 troeven van een terrasoverkapping

Ontdek de 4 troeven van een Brustor terrasoverkapping.

13903-NL

Geniet het hele jaar door met een Brustor terrasoverkapping in de tuin.

Foto Brustor

13903-NL

De kantelbare lamellen laten toe optimaal het zonlicht te doseren.

Foto Brustor

13903-NL

Personaliseer de kleur van de lamellen, het frame zoals jij het wenst.

Foto Brustor

13903-NL

Bescherm jezelf van frisse wind of storende zonnestralen dankzij geïntegreerde screens.

Foto Brustor

4 troeven

1. Het terras en de tuin vormen alsmaar meer het verlengde van de woonkamer. We willen optimaal en zo lang mogelijk genieten in onze buitenomgeving. En dat vooral met het comfort dat we kennen van binnen in de woning. Dankzij een terrasoverkapping kan je meer en langer buiten leven. We voelen ons buiten namelijk op ons best, kunnen gemakkelijk even tot rust komen en tijd maken voor wat me-time. Aangebouwd aan de woning of losstaand in de tuin, kies helemaal zelf hoe je de terrasoverkapping gebruikt: als lounge ruimte, ontbijthoek, buitenkeuken, relax, poolhouse, …

2. Dankzij de kantelbare en/of openschuifbare lamellen bepaal je zelf via een afstandsbediening of je smartphone de hoeveelheid zonlicht. De Brustor B600 terrasoverkapping opent tot wel 87% -> maximale lichtinval gegarandeerd!

3. Strak design dankzij de minimalistische structuur zonder zichtbare schroeven. De structuur van een Brustor terrasoverkapping met lamellendak is erg strak en minimalistisch, zo komt de tuin maximaal tot z’n recht. Een aluminium terrasoverkapping is bovendien erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

4. Geïntegreerde screens mogelijk ( afhankelijk van het type terrasoverkapping ).Screens ingebouwd in de structuur van de overkapping beschermen je optimaal tegen frisse wind, felle zonnestralen of glurende buren.

Jouw plekje in de schaduw, dankzij Brustor!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10773-13903/brustor/partnerberichten/de-4-troeven-van-een-terrasoverkapping/